mehmet arslaner

Hoşbulduk üstat, hala problemsiz biçimde burada olmana sevindim artık provakasyonlara prim vermiyor oluşuna sevindim.

Turan usta benden nefret ediyor abi. Kendisini alıntılayıp arkamdan konuşma diye saçma isyanda bulunuyor nefretinden. Bu durum beni bir hayli üzmektedir. Dur etiketleyeyim de arkamdan konuşuyor demesin @İsmail Enver

Turan usta benden nefret ediyor abi. Kendisini alıntılayıp arkamdan konuşma diye saçma isyanda bulunuyor nefretinden. Bu durum beni bir hayli üzmektedir. Dur etiketleyeyim de arkamdan konuşuyor demesin @İsmail Enver
Devir birlik olma devri başka Galatasaray yok. Farklılıklar da değil benzerlikler de buluşalım.

halka tatlısı diyarının iki büyük isminin uzlaşma görüşmelerini yönetmek ister misin
Gurur duyarım ama o iş beni aşar, müeyyide uygulamaya müktedir birilerinin yönetmesi isabetli olur. Emrah veya Keramettin dışında birinin başarılı bir şekilde uzlaşı sağlaması güç.

Gurur duyarım ama o iş beni aşar, müeyyide uygulamaya müktedir birilerinin yönetmesi isabetli olur. Emrah veya Keramettin dışında birinin başarılı bir şekilde uzlaşı sağlaması güç.
onlar müdahil olursa cezalı üye forumunda ranza arkadaşı olurlar anca ;D

Geri
Üst Alt