- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Ben foruma ilk geldiğimde tablet kılıfı satan esnaf sanmıştımTablet kılıfları uzmanı mı sorsaydın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben foruma ilk geldiğimde tablet kılıfı satan esnaf sanmıştımTablet kılıfları uzmanı mı sorsaydın![]()
Sami geçende erkan baş'la İstanbul'u turluyordu TİP e destek içinSami çok ilginçsin sen de ayrı bir konusun. Olmadığın masa yok.
Gerçekten ankara kızılay'da dükkanı vardı satıyordu.Ben foruma ilk geldiğimde tablet kılıfı satan esnaf sanmıştım![]()
O çocuğu boşuna sevmiyorum. Tebrik ederim.Sami geçende erkan baş'la İstanbul'u turluyordu TİP e destek için![]()
Yemezler. Gerçek hikayeyi anlatmışlardi. Tableti olmamasına rağmen tablet kılıfı almıştı. Değil mi @Erman TürkerGerçekten ankara kızılay'da dükkanı vardı satıyordu.
Ulan nerde fink attığın belli değil. Senle 2 mız ortama girsek ortam iflas ederTelegram gruplarından birinde denk geliyorum benzer ad soyadla. O mu acaba
Doğru ben harcadım.@Erman Türker tarafından kulislerde harcandığı konusuluyor
Ben foruma ilk geldiğimde tablet kılıfı satan esnaf sanmıştım![]()
Yoooo sanmak değil bildiğin dükkanı vardı. Sadece tablet kılıfı değil wok tava ve kedi maması da satıyordu.Yemezler. Gerçek hikayeyi anlatmışlardi. Tableti olmamasına rağmen tablet kılıfı almıştı. Değil mi @Erman Türker