Mehmet Aurelio, Antrenör Olarak Fenerbahçe'ye Döndü!

erolun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum oyun anlayışı şikecilere ve mal taraftarına en ters hoca guzel eglenece cıkacak

Daha bjkdeki baskiyi kaldiramayan apo fenerde 10. haftayı bile göremez. Ins onu getirirler de eğleniriz.
Emre ile Volkan onla top gibi oynar bir de Gökhan Gönül hayatta gelmez milli takımdan beri sevmez ve bejekede de ayağını kaydıranlardandı gerçi apocuk ayakta duramıyordu da neyse...

Şimdi düşünüyorum aynısı Galatasaray'da olsa nasıl tepki veririm diye. Ümit, Hasan, Necati içime sinmemişken göndermek istediğin bütün yerlileri teknik ekipte görmek cidden sinir bozucu olurdu, ki Hasan, Ümit, Necati futbolcu olarak canımız ciğerimiz.

Mantikli bir hamle

Td'den once gelmesi de mantikli, emre'nin hamlelerini begeniyorum

puhah geçenlerde aklıma gelmişti napıyo bu diye ramazan bitti fırından ayrılmış orelyo hocam

Corumspor'da bile fark yaratamamis pisirik biri. Etkisi olmaz.

zico veya daum gelir muhtemelen :asd: plase lucescu

Christoph Daum'dan asker selamı yorumu | Sadece Haber

dalga geciyoz da bu daum yine ersun gibi icten pazarlikli heriflerden iyidir. üstelik futbolu bilen alman hoca, lige renk katar

biraz türklük var o adamin kaninda

fatih hocaya dis geciremez tabi ama aglak hocalardan iyidir, rakip gibi rakip

Severim kendisini gelsin

Bence futbolcu olarak getirsinler geri.Bunların orta sahadaki kazmaların hepsinden iyi oynar hala. :asd:

dalga geciyoz da bu daum yine ersun gibi icten pazarlikli heriflerden iyidir. üstelik futbolu bilen alman hoca, lige renk katar

biraz türklük var o adamin kaninda

fatih hocaya dis geciremez tabi ama aglak hocalardan iyidir, rakip gibi rakip
ne türklüğü adam 15 yıl türkiyede kaldı tek kelime türkçe öğrenmeden gitti gazi olarak

Yeni Fenerbahçe:

Erol Bulut: Teknik Direktör
Mehmet Yozgatlı: Antrenör
Emre Belözoğlu: Sportif Direktör
Volkan Demirel: Antrenör
Mehmet Aurelio: Antrenör
Gökhan Gönül: Sağ Bek
Caner Erkin: Sol Bek

[@leventumit_erol]

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Geri
Üst Alt