# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Arkadaşlar şu 6 ay muhhabbetni kim çıkardı.Bayram Tutumlu'yu hem TV de izledim, hem Lig Radyo'da dinledim."Aurelio en geç Eylül'de sahalarda olur, hatta ben Aurelio'nun profesyonelliği sayesinde bu sürenin daha da kısalacağını düşünüyorum " demişti. Heryerde başka bir açıklama yapmadıysa bu açıklamayı baz almak lazım.

Bu yazdıklarım gelip gelmemesinden bağımsızdır.Eğer Rijkaard onay verdiyse herkes saygı göstermek zorundadır.Sabır yeminlerimizi unutmayalım...

tutumlu'nun "aurelio'nun 6 aya ihtiyacı var ama ondan sonra 6 sene daha üst düzey performans gösterir." gibisinden bir sözüne rastlamıştım bi kaç önce gazetede bir haberde ama konuşurken televizyonda falan görmedim bilmiyorum ne kadar doğru. belki de kendini tamamen toparlayabilmesi için kastetmiştir 6 ayı ama buna benzer sözlerine yer verilmşti gazetede. elden okumuştum yalan olmasın şimdi ama fanatik'teydi sanırsam fenerbahçe sayfasında bir haberde.

dediğim gibi tv'da falan görmedim, o zaman televizyonda söylediklerini baz almak gerek tabii ki. belki de tamamen toparlaması için 6 ayı kastetmiştir bilmiyorum ama böyle ciddi sakatlık geçiren 30 yaşından sonraki oyuncuların form tutmaları o kadar kolay olmuyor.

Bigliada fazla ofansif oyuncu ya 2 yönlü oynayabiliyor diyenler var ama izlenimlerim defansı zayıf ama herkesin düşüncesi farklı ve saygı duymak gerekir

Ben her sezon izliyorum valla, hem hakiki formasini satin almistim arkadastan ama sonra 300€ sattim :)

Bütün ispanya gazetelleri yasdi Aurelio sakatlanmasaydi betis düsmezdi onun oynadi maclarda betis hep puan almis fenerde oynarken ben cok begenirdim milli takimdada yapdiklari ortada bence cok isimize yarar üstelik Türk :)

Biglia Pirlo tarzı bir oyuncudur. Ayağı çok iyi, 60 metre adamın ağzına top atar ama savunması bir M.Topal değildir.. Savunması vardır, Tabata kadar kötü değildir.. Ayhan'dan az daha kötü diyebiliriz savunması için..

Biglia Pirlo tarzı bir oyuncudur. Ayağı çok iyi, 60 metre adamın ağzına top atar ama savunması bir M.Topal değildir.. Savunması vardır, Tabata kadar kötü değildir.. Ayhan'dan az daha kötü diyebiliriz savunması için..

katılıyorum, pirlo tarzı bir futbolcudur biglia.

arkadaslar belki konuyla alakasız ama fener Emanayla anlasmak üzere Emanayı alırlarsa Appiahtan buyana çektikleri ortasaha sıkıntılarını halledecekler

arkadaslar belki konuyla alakasız ama fener Emanayla anlasmak üzere Emanayı alırlarsa Appiahtan buyana çektikleri ortasaha sıkıntılarını halledecekler

kaynak?

fener'in emana gibi değil poulsen tarzı bir adama ihtiyacı var, ikisi de çok farklı tipte oyuncular.

poulsen olmadı emana olsun nasıl oluyor anlamıyorum.

Ya lütfen şöyle çocuksu şeyler yazmayın lütfen ya. bize ne kimi alıyorlarsa ? bize ne yahu ? bırak alsınlar Kaka yıda alsınlar Babangida'yı da. Biz kendi takımımıza ve geleceğimize bakalım.

Kendileri düşünsün ne farkımız kalır f5 lerden ?

kaynak?

fener'in emana gibi değil poulsen tarzı bir adama ihtiyacı var, ikisi de çok farklı tipte oyuncular.

poulsen olmadı emana olsun nasıl oluyor anlamıyorum.

Ntvspor 22:00 haberlerinde gördüm Poulsenle anlaşamayan Fenerbahçe rotayı Emanaya çevirdi ve anlaşmaya yakın oldugu öğrenildi diyordu haberde ama Emana dısında baska seceneklerde varmıs

Ya lütfen şöyle çocuksu şeyler yazmayın lütfen ya. bize ne kimi alıyorlarsa ? bize ne yahu ? bırak alsınlar Kaka yıda alsınlar Babangida'yı da. Biz kendi takımımıza ve geleceğimize bakalım.

Kendileri düşünsün ne farkımız kalır f5 lerden ?

sadece paylasmak isetedim Emana bizim gündemimzdede oldugu için yoksa fener umrumda bile degil

Geri
Üst Alt