# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Bu adam eski formundan çok uzak,topal kadar bile olamaz,Boşverin.Emana ve Biglia 10 kat iyi olur.

Topal kadar bile olamaz derken?Mehmet Topal 2 ay önce Liverpoolun gündemindeydi hatta Liverpool forumlarında Xavi Alonso giderse Mehmetin mutlaka alınması gerektigi konusuluyodu

Biglia'nın bonservisi taş çatlasa 3,5 - 4 milyon €'dur Hasan.Yıllık ücreti de 1,5 milyon €'yu bulmaz.Lincoln transferindeki taktiği kullanabilirsin.Biglia'ya ilgilendiğini söylersin,e adamda Belçika'da oynuyor,Rijkaard'lı Galatasaray onu istiyor,tepkisi ne olur ?

Devamında kulübüne baskı yapar " gitmek istiyorum " diye,daha da indirimli bir bedelle getirirsin Biglia'yı.Aurelio'ya falan gerek yok.

Kım - Emana- Biglia. Bu adamlardan biri lazım bize.

Biglia'nın bonservisi taş çatlasa 3,5 - 4 milyon €'dur Hasan.Yıllık ücreti de 1,5 milyon €'yu bulmaz.Lincoln transferindeki taktiği kullanabilirsin.Biglia'ya ilgilendiğini söylersin,e adamda Belçika'da oynuyor,Rijkaard'lı Galatasaray onu istiyor,tepkisi ne olur ?

Devamında kulübüne baskı yapar " gitmek istiyorum " diye,daha da indirimli bir bedelle getirirsin Biglia'yı.Aurelio'ya falan gerek yok.

Biglia o paralara alınabilecekse alınsın zaten de bence Aurelio' da alınsın. Çünkü yerli statüsünde. Geçen senelerde Balta' nın stoper ve önliberoda oynadığını gördük. Kewell stopere geçti. Bu sene artık bu tip gariplikler olmaması lazım. Yerli ve iyi oyuncu bulduğumuz anda kapmamız lazım. Yerli ve kaliteli oyuncuların 10 milyon€' yu aşan maliyetlerini gördükten sonra bence Aurelio bizim alabileceğimiz en iyi yerlidir.

Seneye de Hamit, Nuri gibi adamlar bağlanır.

İyi transfer olur arkadaşlar. Bir ara hayranlıkla izliyorduk, gelirse iyi olur. Boşverin, sağlam bir orta sahamız olur.

inş. gelmez:D adam yaşlı bi de 32 yaşında.sonra elimizde kalır.bu sen oynar seneye bırakır. iy bi transfer olmaz diye düşünüyorum.

Tv8 baglanip aciklama yapmis diyordu biri öyle bisey olsaydi her yerde manset olurdu

Mehmet Aurelio'nun gelmesini en az Saviola veya Reyes'in gelmesi kadar isterim :D

------topal--------

----(linderoth)-----

-----(aurelio)------

-----(m.sarp)-----

ayhan-------arda--

(barış)------(çolak)

aurelio gelirse kadro bu şekilde şekillenir. aurelio sağ iç oyuncusu değildir, topal'ın mevkisinde oynar. orada çok alternatifimiz var, kadro şişer.

oyunun iki yönünü oynamasında ziyade defansı ağır basan ama arada ofansa da yardım eden bir oyuncudur yani sürekli ileri geri çalışan bir oyuncu değil.

bize ayhan'ın mevkisine (sağ iç) transfer lazım.

ayrıca bu yaştan sonra bel fıtığından sonra eski formuna dönmesi kolay gözükmüyor.

bu yüzdendir ki betis 10M serbest kalma maddesi koydurduğu oyuncuyu nerdeyse serbest bırakmaya razı.

gelirse eğer çok fazla zararı olmaz belki ama takıma katkı sağlayabileceğini, eski formuna kavuşacağını ve ihtiyacımız olan adam olduğunu düşünmüyorum.

Gelsede olur gelmesede pek ihtiyacımız olduğunu düşündüğüm bir furbolcu değil tek yönü kuvvetli oda defansif orda da M.Topal ın oynayacağını düşünürsek gereksiz gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt