# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

16'sın da davası varmış.. 16'sına kadar beklemeliyiz öncelikle.. ordan çıkacak sonuca göre eğer haber doğruysa tabi , imzalar atılır.

arkadaşlar beğenmiyorsunuz ama aurelionun milli takımda ve kuşlarda neler yaptığını hatırlayın,bu adam kuşların orta sahasını tek başına çekip çeviriyordu.tabi ki de içinizde beğenmeyenler olcaktır.emana gibi bir adamı bende isterimdim ama mevcut şartlarda ne olursa olsun linderoth tan çok daha iyi olduğu kesin.

arkadaşlar beğenmiyorsunuz ama aurelionun milli takımda ve kuşlarda neler yaptığını hatırlayın,bu adam kuşların orta sahasını tek başına çekip çeviriyordu.tabi ki de içinizde beğenmeyenler olcaktır.emana gibi bir adamı bende isterimdim ama mevcut şartlarda ne olursa olsun linderoth tan çok daha iyi olduğu kesin.

Bence Linderoth sorunsuz bir şekilde takıma dönerse Aurelio'dan daha faydalı olur.. Ama maalesef Linderoth'un sakatlığı en beklenmedik anda bile nüksedebiliyor.. Aurelio iyi transfer..

Ben katılmıyorum formda bir Linderoth, formda bir Aurelio'dan kat kat iyidir bence....

orta alan icin yerli almaya kalksak butun Anadolu kuluplerı kapıyı 5 milyondan acar ustelik Aurelio kadar deneyim degiller eger 1.5 milyon bonservisle alınıyorsa bence kacırılmaması gerekır 3 yıl rahat goturur bızde Topal ın enınde sonunda satılacagıda bı gercek ;)

Emre Güngör , Emre Aşık , Gökhan Zan , Servet , Sabri , Hakan Balta , Ayhan , Arda , M.Topal , Aurelio'da gelirse iyice Milli takım oluyoruz.:D

Linderoth'un formuna dönmesini beklersek çok uzun zaman alır.Mehmet iyidir.

Mantıksal olarak doğru bir transfer olur alınırsa. (ben hala alındığı görüşünde değilim emin konuşamıyorum):D

orta alan icin yerli almaya kalksak butun Anadolu kuluplerı kapıyı 5 milyondan acar ustelik Aurelio kadar deneyim degiller eger 1.5 milyon bonservisle alınıyorsa bence kacırılmaması gerekır 3 yıl rahat goturur bızde Topal ın enınde sonunda satılacagıda bı gercek ;)

kesinlikle, eğer alındıysa aurelio çok iyi bir transfer.

ya arkadaslar ama abartiyorsunuz Aurelio bizde gözü kapali ilk 11 oynar

Aurelio kesinlikle çok iyi bir transfer olur.Hem'de öcümüzü alır fener'den.!

Geri
Üst Alt