# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

bize ilk geldiği günkü gibi sağlıklı bir linderoth aureliodan çok daha faydalı olur

İnşallah büyük bir yalandır bu Allahım:D Dün akşam aklıma gelse bu adamın gelmemesi için de dua ederdim:D Of ya pazartesi sendromuyla birlikte bu berbat haber nerden çıkıyor

Ya yönetim yaaaa sende burdaki arkadaşları neden kırıyorsun yaaaaa. Ne işimiz var bizim milli takım oyuncusu ile yaaaaaa. Emana' yı alın yaaaaa. Bana ne yaaaa. Ben para puldan anlamam yaaaaaa. Üzülürüm ama yaaaaaaaa.:rolleyes::008:

İgrenç bir haber oldu,bu adam ekime kadar yok,aralıkta anca kendini bulur,zaten o kadar aham şaham biride değil.

bize atakları yönlendirecek bir isim lazım ortasahada Aurelio ise daha çok defansif oynuyor,fenerdeyken öne çıkıyoru ama o kadar etikili olamaz bizde.

zaten şu ana kadar fenerden bize bizde gelen oyunculardan adam gibi verim alamadık böyle saçma sapan bir transfere imza atmayız umarım.

:ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10:

İgrenç bir haber oldu,bu adam ekime kadar yok,aralıkta anca kendini bulur,zaten o kadar aham şaham biride değil.

bize atakları yönlendirecek bir isim lazım ortasahada Aurelio ise daha çok defansif oynuyor,fenerdeyken öne çıkıyoru ama o kadar etikili olamaz bizde.

zaten şu ana kadar fenerden bize bizde gelen oyunculardan adam gibi verim alamadık böyle saçma sapan bir transfere imza atmayız umarım.

:ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10:

Bence de yönetim bastırsın parayı alsın Emana' yı. Bana ne parasızlıktan. Ben anlamam paradan. Bulsunlar para. Bulmazlarsa yuuuuuuh!!!:008:

Böyle bir transfer olucaksa, Rijkaard muhakkak fikir beyan etmiştir.Rijkaard'dan daha iyi bildiğini düşünen varmı futbolu?

Çok sevinirim gelirse hem yabancı konteyjanını doldurmaz hemde çok kaliteli bir oyuncu..

Böyle bir transfer olucaksa, Rijkaard muhakkak fikir beyan etmiştir.Rijkaard'dan daha iyi bildiğini düşünen varmı futbolu?

Ben. Ben daha iyi biliyorum. Çünkü benim bilgisayarım var. Futbol Menajer oynuyorum hem de 2009. İzlemediğim bütün futbolcuların istatistiklerini görebiliyorum, o yüzden ben futbol bilginiyim. Ben bir futbolcu ismi geçtiğinde hemen videosunu aramak yerine oyunumu açar özelliklerine bakarım. Sonra vay be süper adam aldık diye burada yorum yaparım. Ayrıca ben 23 yaşında süper yetenekli oyuncuları bu oyundan bulur çıkarırım. Benim kasamda para yok ama çok güzel akıl veririm. Ben bilinçli bir taraftarım. Rijkaard kimmiş, Üstünel kimmiş.

Bana ne yaaaaa. Ben Emana' yı isterim. :077:

Ya yönetim yaaaa sende burdaki arkadaşları neden kırıyorsun yaaaaa. Ne işimiz var bizim milli takım oyuncusu ile yaaaaaa. Emana' yı alın yaaaaa. Bana ne yaaaa. Ben para puldan anlamam yaaaaaa. Üzülürüm ama yaaaaaaaa.:rolleyes::008:

O zaman niye Sabriyi eleştirir herkes o da milli oyuncu? Sırf milli oyuncu diye alınmaz bir adam hem de böyle gereksiz ve çakması hiç.

Bi laf attı ortaya kulaklıgından gelen floryada diye sonra toparladı dedikodu şimdilik falan ayagına yattı ntvsporda kendini bozmaya basladı.

Gelelim transfere 1-yerli oyuncu 2- iyi oyuncu 3- bonservisi yok denecek kadar az piyasaya bakıldıgında 4- politik degeride var vb gibi ben olsun isterim kadro kalitemiz yükselir ayrıca topalı rahatca satabiliriz gözümüz arkada olmaz

O zaman niye Sabriyi eleştirir herkes o da milli oyuncu? Sırf milli oyuncu diye alınmaz bir adam hem de böyle gereksiz ve çakması hiç.

Aurelio gelir ve Emana gelmezse ben yönetime küseceğim ve almayacağım forma. Akılları başlarına gelsin. Kimmiş ki Aurelio, zaten çakma. Bize Emana lazım. Para yoksa borçlansınlar bana ne. Ben Emana gelmez ise bu takımı izlemeyi redediyorum. Hem ben herşeyi daha iyi biliyorum. Bana ne yaaa Avrupa 3. sü Milli takım olmuşsa... Bence şans zaten. Dünya 3.lüğü de şans.... Hem şanslar bizi buluyor zaten. :f68.gif:

Futbolu daha iyi bildiğini düşünen varmı bilmiyorum ama Aurelio yu F.R.den daha iyi bilenler vardır.

Ben gelmesin demiyorum,Türk statüsünde olduğu için sevinirimde.Aradığımız adam Aurelio mu orda şüphelerim var

Arkadaşlar ne dedi Fuat Akdağ!

sabahki programı bende izledim kulaklıktan son dakika bilgisi geldi fuat akdağa önce aurelio şu an floryadaymış dedi sonra düzeltti ve aurelio Galatasaray ile anlaştı dedi ama araştırmaya devam ediyoruz dedi...tahminimce 1 hafta sonraki duruşmada aurelionun f5e ödeyeceği ceza kalkarsa aurelio bize imzayı atar...anlaşılan klübü ve kendisiyle her konuda anlaşılmış!!

buda Sidney Govou keita haberi gıbı olmasın emanayı aureilo sanmıs olmasınlar:D

Arkadaşım tamam Galatasaray formasını giyen oyuncu bizim oyuncumuzdur savunmalıyız ama bir de o formayı haketmeyen oyuncular var ki bu oyuncuları savunmak senin Galatasaraylılığını göstermekten çok düşük futbol bilgini gösterir... Biri diyor Barça'da Alves'i izledim Sabri'ye hakverdim, Aurello'nun Millî takımda yeri yok bla bla bla bla... Bence Sabri Galatasaray tarihinde C. Haspolatlı'yla beraber en beceriksiz fulbolcudur... Karekter öksüzüdür, çirkeftir, kovulmaması mucizedir....

Geri
Üst Alt