# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Benim görüşüme göre Linderoth Aurelio'dan kat kat daha kaliteli bir oyuncu, fizik gücü de daha üst düzeyde,disiplinli. Öyle olmasaydı zaten onun geçirdiği sakatlık herhangi başka bir topçunun futbol kariyerini bitirirdi. Ama şu an emin olun hiçbir sakatlığı yok ve fizik gücü de üst düzeyde. Ben Tobi'ye çok güveniyorum ve bence onu da bu seneki yeni bir transferimiz sayabiliriz. Oynadığı zaman ne kadar verimli olduğunu da biliyoruz. Bize gelmeden önce hiçbir sakatlık geçirmemişti sadece bizde bir şanssızlık yaşadı ama bu demek değil ki bundan sonra da hep sakat olacak. Ben sadece Tobi'ye güvenin,bir bildikleri var ki 1,5 sene hiç oynatmadan takımda tuttular derim ;)

Linderoth daha iyi olabilir ama Linderoth da hem yedek kalacak hem de yabancı kontenjanından yiyiyor ;)

Kim istemez ki macların herkese acık bir kanalda düzgün bir yayıncılıkla seyredilmesini

Herkes ister istemesine ama gerçekçi olmak lazım. O kadar büyük paraları bir devlet kuruluşuna ödetilmesi bir vatandaş olarak beni rahatsız eder, taraftar olarak tabiki isterim bütün maçları bedava izleyebilmeyi, ama kamu kurumlarının da geri dönüşü olmayan paralar harcamasına karşıyım.

bugun toplanti yapildi yarin karar aciklanacak.

hayirli olsun mesajlari yazabiliriz belki de yarin.

Herkes ister istemesine ama gerçekçi olmak lazım. O kadar büyük paraları bir devlet kuruluşuna ödetilmesi bir vatandaş olarak beni rahatsız eder, taraftar olarak tabiki isterim bütün maçları bedava izleyebilmeyi, ama kamu kurumlarının da geri dönüşü olmayan paralar harcamasına karşıyım.

peki renkdaş halkın her ay bu kadar ücreti özel şirkete ödeyerek tekel haline gelmiş yayın ihalesini destekler durumda olması çok mu iyi? kaç senedir lig maçlarını takip edemiyorum. kurtulalım artık ihale ile maçların bazı şirketlere verilmesinden

aurelio gelsin ya rotasyonda iyi olabilir ama aurelio geleceğine emre çolağımız oynasın daha iyi;)

Aurelio nun bizde iş yapacaını pek sanmıyorum,üstelik ne zaman sahalara döneceği bile kesin değil.

Aurelio nun bizde iş yapacaını pek sanmıyorum,üstelik ne zaman sahalara döneceği bile kesin değil.

Aurelio sakat değil.. Medyanın uydurması.. Betis le bir kaç idmana çıkmış bile.. NtvSpor da duymuştum. Ve bence gelirse iyi olur.. Çünkü şu an takımda sert bir kesici olarak sadece Mehmet Topal var.. Ve çok zorlu geçecek maçlarda bu tür kesicilere çok ihtiyacımız olacaktır.. Linderoth, Ayhan, Sarp vs. bu iki Mehmet kadar sert bir duvar oluşturabilecek oyuncular olmadığını düşünüyorum

Karar bizim istediğimiz gibi çıkarsa yarın hayırlı olsun mesajları burada yazabiliriz.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı. F.Bahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor

İnternetspor

Linderoth sağ bek olarak ta kullanılabilir.Bir taşta 2 kuş vururuz.

O Linderoth'a haksızlık olur ama Linderoth'ta şunu gördüm pişmandı istemeyerek bile sakatlığı olsa her topa basmaya çalışıyordu,üzgündü,gerçekten çok acı bir durum Linderoth gibi istikrar abidesinin düştüğü durum,destek olmalıyız bu adama gerçekten eğer yakalasa ritmini ön libero'nun kralını izleriz.

Yarin aurelio isi belli olacak ,bakicaz ama ben isterim gelsin,bence de bize gelecek,!

Geri
Üst Alt