# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Çok ucuz ve yerli statüsünde orta saha biraz şişicek ama olsun alınması kötü olmaz.

Aurelio alındımı linde gider ..

4 aydır top oynamayan bırı ıcın rısklı transfer denıyor..

Linde 1.5 yıldan fazladır top oynamıyor ve bızım ona guvenmemız dogru oluyor ...

Insanın gulmesı gelıyor...:m26::m26:

Linde 1.5 yıldan fazladır top oynamıyor ve bızım ona guvenmemız dogru oluyor ...

Linderoth'a güvenen mi var abi, açıkçası ben de onun bu seneki performansının nasıl olacağını merakla bekliyorum.

Şimdiye kadar mıllı olmuşlukları yeter.. 1.5 mılyon euro da bedava gıbı bırsey kimse kusura bakmasın...

Kim niye kusura baksınki? Aurelio geliceğine altyapıdan adam koysunlar geleceğe yatırım yapalım hiç değilse.Aurelio ile geleceği hesaplayamayız.Sakatlığı çok kötü onun toparlayabileceğinide zannetmiyorum.Toparlasada gelmesin hiçbirşekilde.Genç adam koysunlar onun yerine...

Linde 29 yaşında Aurelio 32.Çok fark var arada.Haklı çıkmak için yazmayın...Ayrıca linde sakat değildi rahatsızlık geçirdi farklı şeyler ikisi...

Kim niye kusura baksınki? Aurelio geliceğine altyapıdan adam koysunlar geleceğe yatırım yapalım hiç değilse.Aurelio ile geleceği hesaplayamayız.Sakatlığı çok kötü onun toparlayabileceğinide zannetmiyorum.Toparlasada gelmesin hiçbirşekilde.Genç adam koysunlar onun yerine...

% 100 de yuz haklısn ama alt yapımızdn kampta olan lardan hıc bırı önlibero mevki için yetrrlı degıl...

linde

topal

sarp

guven

bunlar oynayabılecek olanlar

aurelio topal harıc hepsınden iyi tabii bu benım dusuncem..

Linde 29 yaşında Aurelio 32.Çok fark var arada.Haklı çıkmak için yazmayın...Ayrıca linde sakat değildi rahatsızlık geçirdi farklı şeyler ikisi...

Nasıl sakat degıl ıyıkı olmesı mı gerekıyor...

oyle yada boyle 1.5 yılda 1 90 dk oynamamıs bır adam nasıl toparlanacak..

Hazırlık macı bıle oynmadı daha..

Ocak tan once tam verım alamayız alsakta fayda etmez..

O zaman gıdıp Appiah ı alalım en azından o mıllı takımında 90 dk oynayabılıyor...

% 100 de yuz haklısn ama alt yapımızdn kampta olan lardan hıc bırı önlibero mevki için yetrrlı degıl...

linde

topal

sarp

guven

bunlar oynayabılecek olanlar

aurelio topal harıc hepsınden iyi tabii bu benım dusuncem..

Hayır benim anlatmak istediğim oraya yerli bir gençte koyablirsin illa altyapıdanda olmak zorundada değil.Mesela koy emre çolak ı oraya,fiziği şuan çok zayıf ama yetişsin okan burukun yaptığını yapar...

Nasıl sakat degıl ıyıkı olmesı mı gerekıyor...

oyle yada boyle 1.5 yılda 1 90 dk oynamamıs bır adam nasıl toparlanacak..

Hazırlık macı bıle oynmadı daha..

Ocak tan once tam verım alamayız alsakta fayda etmez..

O zaman gıdıp Appiah ı alalım en azından o mıllı takımında 90 dk oynayabılıyor...

Lindenin kalça büyümesi vardı...Sakatlık mesela liflerin kopar ayağın kırılır filan.Sakat adam iyileştikten sonra yaşadığı sakatlık futbolunu etkileyebilir.Ama linde rahatsızlık geçirdi ve tamamen atlatmışsa ki öyle söylüyor form tuttuğu zaman eski lindeyi izletir bize.Kewell da bize gelmeden önce 2 yılda 13 maça çıkmıştı.Oyuncunun iyileşmesi önemli burada...

Hayır benim anlatmak istediğim oraya yerli bir gençte koyablirsin illa altyapıdanda olmak zorundada değil.Mesela koy emre çolak ı oraya,fiziği şuan çok zayıf ama yetişsin okan burukun yaptığını yapar...

Çocugu orada perişan ederler turkıye lıgınde...

Butun kazmalar orada oynuyor cunku....

Ancak 30 dk oynar belkı 3 4 ay sonra (umarm sakatlanmaz) ılk 11 de cıkar ...

Çocugu orada perişan ederler turkıye lıgınde...

Butun kazmalar orada oynuyor cunku....

Ancak 30 dk oynar belkı 3 4 ay sonra (umarm sakatlanmaz) ılk 11 de cıkar ...

Ya şuan zaten fiziği çok zayıf.Savunma yönnde zorlanır yani oyunun.Ama şimdiden pişmeye başlaması lazım...Okandan,Xavi den çokta kısa değil boyu,birazcık güçlensin iyi olur...

Biri F. Bahçe ve Betis'te oynuyor, biri G. Antep'te:)

en azından hazırlık maçında denenebilirdi ben hazırlık maçlarında çakma Memonun degil Murat Ceylan gibi oyuncuların denemesini istiyorum hazırlık maçlarında solda deli İbonun degil Alpaslanın,İsmailin denenmesini istiyorum bu oyuncuları denemessek hazırlık maçlarının ne önemi kalır Terime bakıyorum hazırlık maçlarında hala as kadroyu çıkartıyor

Genç Emre Çolak ile Mustafa Sarp ile maceraya girmek yerine Aureliolu bir orta saha daha garanti olur. 4-2-3-1 şeklinde düşünmeyelim

bu nasıl bir ifade anlamak mümkün değil.sakat sahalara ne zaman döneceği belirsiz aurelloyu alıp emre çolak gibi geleceğimiz olan oyuncuya macera aramak dersin?tamam mustafa sarp kapalı kutu ama aurellodan iyi olduğu kesindir

bundan sonra bu konu hakkında bişey demeyecm.heleki yukardaki cümleyi okuduktan sonra.kolay gelsin çok bilmiş arkadaşlar

Burada kimse çok bilmişlik yapmıyor. Herkes takım ve transferler hakkında görüşlerini açıklıyor. Boş eleştiri yapacağına, sen de takımın nasıl şekillendirilmesi gerektiğini somut bir şekilde açıkla. Mustafa Sarp Aurelio'dan iyi demişsin, inşallah gelecekte daha iyi olacak. Ama henüz değil. Şu an için kapalı kutu olduğunu sen de belirtmişsin. Mustafa Sarp, Aurelio'dan iyi diyerek futboldan ne kadar anladığını göstermişsin. Neyse, 4-2-3-1 konusunu anlamadıysan detaylı açıklayayım.

4-2-3-1: Bu sistem daha çok hücuma yönelik.

-----------------Leo Franco--------------------

Uğur--------Emre---------Servet------H.Balta

--------------M. Topal-----Ayhan---------

Keita-------------Kewell----------------Arda

------------------Baros-------------------

4-3-3: Bu daha defansif oynamamız gereken, örneğin deplasmandaki zor bir Avrupa maçı için düşünülebilecek sistem.

----Aurelio ------M. Topal-----Ayhan---------

---------Keita (Veya Kewell)----------Arda

Burada kimse çok bilmişlik yapmıyor. Herkes takım ve transferler hakkında görüşlerini açıklıyor. Boş eleştiri yapacağına, sen de takımın nasıl şekillendirilmesi gerektiğini somut bir şekilde açıkla. Mustafa Sarp Aurelio'dan iyi demişsin, inşallah gelecekte daha iyi olacak. Ama henüz değil. Şu an için kapalı kutu olduğunu sen de belirtmişsin. Mustafa Sarp, Aurelio'dan iyi diyerek futboldan ne kadar anladığını göstermişsin. Neyse, 4-2-3-1 konusunu anlamadıysan detaylı açıklayayım.

4-3-3: Bu daha defansif oynamamız gereken, örneğin deplasmandaki zor bir Avrupa maçı için düşünülebilecek sistem.

aslında yazmayacaktım ama baktım hemen arkadan konuşmalar başlamış.bidefa ben mustafanın aurellodan iyi olduğunu idaa ediyorum şu an.aurello kim ne yapmış.devşirme brezilyalı.terimin torpili sayesinde milli takıma alınan biri ( torpil örneği çok; ezikemre sabri )

kıyaslamayı yaparken yaşa bakmam.sarp kendine biraz baksın görürüm ondan sonra sizi.

futbol bilgisini senden öğrenecek halim yok.ben buraya gidipte sanal kadro oluşturmam.herkesin kafasında kadro vardır.ama net kadro rejkaartın kadrosudur.sen bidefa emre çolak gibi gencimizi bitirecen.neymiş macera aramayın.asıl macera aurelloyu alırsak olur.33 yaşında ne zaman döneceği belirisiz adamı al emre çolağı dışla.bumu senin futbol bilgin.

elbette herkes fikrini söyleyecek ama gidipte altyapımızda yetişmiş 18 yaşındaki genci harcayıp ne olduğu belirsiz devşirmeyi alalım diyorsan ben burda tepkimi ortaya koyarım.

boş eleştiride yapmıyorum.neyse lafı uzatıpta birbirimizi kırmayalım

4-2-3-1 in takım için daha uygun olduğunu düşünüyorum.

acaba aurelio`nun ne zaman sahaya donecegi belli mi kesin bir bilgi var mi

Geri
Üst Alt