# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

4-3-3 ve 4-2-3-1 arasında fark yoktur arkadaşlar :D

oyun sırasında 4-3-3 hertürlü rotasyona girebilir zaten

Dün Aurelio'nun bölgesinden çok pozisyon verdik.Hazır bir Aurelio bizde çok iş yapar.

Aurelio nun gelmesinin zararı olmaz bana göre alınıp denenmesinde kar var.Bonservisi ucuz Türk statüsünde hemde.

En az 3 sene daha oynayacak Aurelio'yu 1.5 milyona bırakıyorlarsa, kaçırmayalım..

Tam bize göre hem sakat hemde yaşlı,bonserviside ucuz daha ne olsun...Bütün özellikleriyle bizim transfer politikamıza uyuyor.

kesinlikle gelmeli.alinmali.cok is yapar,form durumuna gore cok iyi alternatif de olabilir,Topal sakatlaniyor hep,yerine Aurelio cok iyi olur

Dün Aurelio'nun bölgesinden çok pozisyon verdik.Hazır bir Aurelio bizde çok iş yapar.

hazır dediğin adam eylülde top başı yapacak.hazır ol diyene kadar ekim-kasım bulacak.ben istemiyorum böyle adamı

dünkü maçı göz önünde tutarsanız ayhan-mehmet topal yoktu.illah ortasahaya oyuncu alınacaksa başkası alınsın.

linderoth konusunda şüpheleri olanalar var.linderoth şu an sakat değil isteyen inanır isteyen inanmaz.adam psikolojik tedavi görüyor.fiziksel yönden kuvvetleniyor.anlayacağınız şu an güçsüz.gece seneyi düşünün skibbe serkan çalığı daha tam güçlenmeden hazır olmadan 10-15 dakika oynattı 1 sene top oynayamadı

Aurelio bu takım'a çok büyük katkı sağlar , bu kadar net söylüyorum.!

ayhan yaşlı aurelio'ya ihtiyaç olur deniyor da aurelio ondan genç mi sanki?

linderoth sakat deniyor da aurelio değil mi?

aurelio'nun ne zaman antrenmanlara başlayacağını daha kimse bilmiyor + güçlenmesi falan da var bunun.

yani takımdaki oyuncuları eleştireceksiniz de başka bir şekilde eleştirin lütfen, böyle desteksiz olmasın neresinden tutsan elinde kalıyor.

orta sahaya transfer gerek belki ama bu oyuncu takımdakilerden 1-2 gömlek üstün olmayacaksa sadece kadroyu şişirir diyorum.

tamam aurelio m.sarp'dan, m.güven'den daha iyi ama sadece bunun için alınır mı?

iyi gelsin o zaman bu ikisini gönderelim, birisi daha yeni alınmışken hatta!

ayhan yaşlı aurelio'ya ihtiyaç olur deniyor da aurelio ondan genç mi sanki?

linderoth sakat deniyor da aurelio değil mi?

aurelio'nun ne zaman antrenmanlara başlayacağını daha kimse bilmiyor + güçlenmesi falan da var bunun.

yani takımdaki oyuncuları eleştireceksiniz de başka bir şekilde eleştirin lütfen, böyle desteksiz olmasın neresinden tutsan elinde kalıyor.

orta sahaya transfer gerek belki ama bu oyuncu takımdakilerden 1-2 gömlek üstün olmayacaksa sadece kadroyu şişirir diyorum.

tamam aurelio m.sarp'dan, m.güven'den daha iyi ama sadece bunun için alınır mı?

iyi gelsin o zaman bu ikisini gönderelim, birisi daha yeni alınmışken hatta!

Aurelio yapdiklari ortada Milli takimin bell kemigi ;)

Aurelio bizde gözü kapali oynar buna kefillim

Aurelio yapdiklari ortada Milli takimin bell kemigi ;)

Aurelio bizde gözü kapali oynar buna kefillim

aurelio ne sağ iç, ne de sol iç'te tam olarak verimli olamaz. verimli olacağı mevki üçlü'nün orta üçlünün gerisindeki yani topal'ın mevkisidir.

topal'la iyi bir yedek olur, m.sarp'tan, m.güven'den daha iyi buna katılıyorum. ama orada aynı zamanda linderoth da var çok şişiyor kadro.

m.sarp ile mçgüven gönderilecekse aurelio geldi diye neden olmasın ama sence böyle bir transfere acil ihtiyacımız var mı?

bizim ihtiyacımız olan sağ iç'e bir transfer. sürekli ileri-geri çalışabilen, ileri top taşıyabilecek bir oyuncu.

aurelio falan orada ihtiacımızı karşılayamaz, kimse anlamak istemiyor bunu.

Bence topala berber oynarlar iyi ikilli olurlar

Aurelio Topaldan ayhandan iyi mehmet güven ve mustafa sarp linderoth dan kat kat iyi

dedim gibi gelirse göreceksiniz banko ilk 11 oynicak

su linderoth iyilesse aurelio ihtiyac kalmaz ama adam hic bir hazirlik macinda bile oynamadi

Bence topala berber oynarlar iyi ikilli olurlar

Aurelio Topaldan ayhandan iyi mehmet güven ve mustafa sarp linderoth dan kat kat iyi

dedim gibi gelirse göreceksiniz banko ilk 11 oynicak

aurelio topaldan iyi mi?

o yüzden valencia topal'ı isterken küme düşen betis elden çıkarmaya çalışıyor değil mi?

yapma renktaş ya ayhan da linderoth da aurelio'dan iyi oyuncular bırak topal'ı.

aurelio zamanında iyi bir oyuncuydu belki ama o formuna dönmesini kimse beklemesin.

orta sahası zayıf takımlarda toparlayıcı oyuncu olarak göze çarpar tabii.

sağlam bir linderoth'u da aurelio'ya ne olursa olsun tercih ederim.

bel fıtığı ameliyatı geçirmiş, 32 yaşında bir oyuncuyu baş tacı ederken güçlenme çalışması yapan linderoth'a nasıl yüz çevirirsiniz aklım hayalim almıyor.

aurelio topaldan iyi mi?

o yüzden valencia topal'ı isterken küme düşen betis elden çıkarmaya çalışıyor değil mi?

yapma renktaş ya ayhan da linderoth da aurelio'dan iyi oyuncular bırak topal'ı.

aurelio zamanında iyi bir oyuncuydu belki ama o formuna dönmesini kimse beklemesin.

orta sahası zayıf takımlarda toparlayıcı oyuncu olarak göze çarpar tabii.

sağlam bir linderoth'u da aurelio'ya ne olursa olsun tercih ederim.

bel fıtığı ameliyatı geçirmiş, 32 yaşında bir oyuncuyu baş tacı ederken güçlenme çalışması yapan linderoth'a nasıl yüz çevirirsiniz aklım hayalim almıyor.

bence suan gercekden ondan iyi topal nedense iki senedir kendini hic gelistirmiyiyor hic üstüne koymuyor

Aurelio tercübeli hem önede iyi oynuyor topal öne dogru sifir shut sifir Aurelio Hirsli öne dogru iyi oynuyor shut atiyor kac sakat olabilir ama Aurelio Hirsli devamlili olan birisi kac senedir türkiyede oynadi hic ciddi sakatlik gecirmedi yasinada bakmayin 31 yasinda rahat 3 sene oynar 1.5 milyona alinabilirse süper olur

Bir tasla iki kus vurmus oluruz hem katkisi büyük olur hem fenere kapak olur ;)

ben yönetimin aurelio gibi yanlış bir transfer yapacağını düşünmüyorum.

bence hepsi tutumlu'nun pazarlama stratejisi, fenerbahçe'den teklif bekliyor hala.

Geri
Üst Alt