# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

ben yönetimin aurelio gibi yanlış bir transfer yapacağını düşünmüyorum.

bence hepsi tutumlu'nun pazarlama stratejisi, fenerbahçe'den teklif bekliyor hala.

Katılıyorum.Bayram üç beş kuruş paranın peşinde biz inanıyoruz Aurelionun gelicegine adama Laudrup olayından beri gıcıgım zaten

Bir ezik 5ener'li Aurelio TR'ye gelirse Fener'e de para odememiz gerektigini soyluyor o ne alaka?

Bir ezik 5ener'li Aurelio TR'ye gelirse Fener'e de para odememiz gerektigini soyluyor o ne alaka?

Hayır kesinlikle öyle birşey yok durum şöyle şayet Aurelio Türkiyeye gelirse(dönerse) fenere 5 milyon TL gibi birşey ödemek zorunda,fakat bu cezada 16 Temmuzda görüşülecek sanırım FIFA'ya başvurmuş Aurelio bu ceza kalkarsa bizde Aurelio'yu transfer etmeyi düşünüyor(muşuz) böylece Aurelio fenere para ödemeyecek..

Ama kesinlikle bizimle alakalı bir konu değil bu yani biz fenere 1 kuruş para ödemeyeceğiz,ha fener babayı alır o ayrı ona birşey diyemem derseler eğer çok istiyoruz fenere tombala çekeriz ard arda çinko yapacak oyunculara sahibiz gönlünü ferah tut ;)

Bu aurelio 5ener'e ne yapti ki bu kadar ucret odemesi gerek?

Parayı versek ne vermesek ne Fenere elde patlıcak bir kazık bu Aurelio, sırf misilleme diye alıyorsak gülerler bize. Milli takımda da Fatih hoca oynatıyor yanlışmı bilecek filan demiyelim Üzülmezi de oynatıyor aynı Fatih hoca.

Aurelio'yu kim istemez

Aslan'ın ön protokol imzaladığı Mehmet Aurelio'ya Rijkaard'ın da onay verdiği belirlendi. Hollandalı hocanın, milli oyuncu ile ilgili fikrini soran yöneticilere, "Alınırsa çok iyi olur. Tam benim istediğim tipte bir oyuncu" dediği öğrenildi. Tahkim, F.Bahçe'ye ödeyeceği tazminatı kaldırırsa Aurelio ile sözleşme imza

lanacak.

Yaşar YALÇIN

eskiden pek sıcak bakmasamda elimizdeki mevcut ön liberoların sürekli sakatlıklı uğraşmalarından dolayı artık bu transfere olumlu bakıyorum..

Tahkim, tazminatı en zaman kaldıracak... Bu iş yalan olacak gibime geliyor:(

Geri
Üst Alt