# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Anlastigimiz falan yok bence.

Bu tamamen Menajer efendinin oyunu...

Aurelio hikaye ki gerek yok bence gelirse extradan olur bize 9 numara gerekli

Aurelio gelmesini kesinlikle isterim.Çoğu kişinin sölediği gibi Aurelio sadece dmc değil.Hatırlayanalar f5 in avrupa maçlarında Aurelio hep maldanado,selcuk ve denizin önünde 2 yönlü oynadı.Bence hazır bir Aurelio oyunun 2 yönünde de iyi katkı sağlar.Hem maliyetli bir transfer de olmıcak.bence gelirse söyle olabilir

--M.Topal (Lindo)

Aurelio(Ayhan,Barıs) Arda(Emre)

ayhan, mustafa sarp, mehmet güven... bu adamların kaç tanesi topu kullanmayı biliyor??? hiçbir tanesi...

aurello dikine gidebilen bir adam zaten alınırsa banko ilk 11 oynar ve oynamalı...

Bende onu söylüyorum. Topu kullanmayı bilmeyen bir adama daha ihtiyaç yok o bölgede. Ayhan aurelio dan çok daha iyi top kullanır bu arada.

sen herhalde aurello yerine başka bir adamı ayhan yerinede başka bir adamı izlemişsin...

ayhan topu alır YANINDAKİNE verir o kadar, çok koşar pres yapar çok top kapar en az hata ile oynar bunlar başka şeyler...

aurello her daim ayhandan daha dikine oynayan bir oyuncudur...

aurelio'yu bir appiah, emana mı zannediyorsunuz siz?

aurelio oyunu ayhan'ın oynadığının yarısı kadar iki yönlü oynamıyor.

ayhan daha ne yapsın, insaf! oyun bile kurdu geçen sene lincoln'ün yokluğunda. savunmaya katkılarını saymıyorum bile.

komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş ... elizidekilerin kıymetini bilelim lütfen, ayhan oyunu iki yönlü oynayan nadir türk oyunculardandır!

aurelio bahsedildiği kadar iki yönlü değildir. arada ince işler yapar, ara sıra hücuma çıkar ama inanın ayhan kadar değil. defansif yönü çok daha ağır basıyor.

Tazminat maddesi kalkarsa geliyormuş bize, Şansal Galatasaray doğruladı diyormuş.

emana kimdir necidir.herkes bu adamdan bahsediyo essienden bahseder gibi?üç senedir söyleniyo.neden kimse transfer etmedi o adamı hala.biri açıklasın bu adam neden superstar muamelesi görüyor

Süper star muhamelesi görmüyor ama Galatasaray ın süper starlarından olur gelirse bu kesin.

ceza bugun itibariyle kalkiyor.

cimbomumuza hayirli olsun

tiago transferi icin biraz daha zamana ihtiyacimiz olacak

Şansal:''Aurelio Galatasaray'la anlaştı.Cezası bittiği anda imza atıcak.Bunu Galatasarayda doğruluyor.

bizim yönetim o kadar güzel işin ardından sonra sırf Azizeye gol atmak için bu transferi yapmaz umarım.Kadroyu şişirmekten başka işe yaramaz Aurelioya ihtiyacımız yok

mehmetolmaiy6.jpg
https://img213.imageshack.us/img213/8592/mehmetolmaiy6.jpg

Bunu ben açmadım kardeşim:) Ali Sami Yen'de asılı olan pankart bu ;)

Saçma sapan ırkçı bir pankart.

Irkçılıkla ne ilgisi var şimdi. O zaman takımda yabancı sevmezdik, Türkiyede hiç olmayan birşey. Ama işte sırf çıkarlar uğruna insanlara vatandaşlık değiştirten mantığa karşı çıkmalarında ne gibi bir ırkçı duygu yatabilir.

Irkçılıkla ne ilgisi var şimdi. O zaman takımda yabancı sevmezdik, Türkiyede hiç olmayan birşey. Ama işte sırf çıkarlar uğruna insanlara vatandaşlık değiştirten mantığa karşı çıkmalarında ne gibi bir ırkçı duygu yatabilir.

Şimdi bir Alman vatandaşı geldi. Parası da var. Antalya' ya yerleşti. Adam Türklere ısındı ve ismini Helmut' tan Hasan' a çevirdi. Ne diyeceğiz ona? Hasan olunmaz Hasan doğulur mu?

Bu resmen ırkçılıktır. Vatandaşlık kanla, kafatasıyla, ten rengiyle oluşturulmaz. Oluşturulursa ona faşizm denir.

Şimdi bir Alman vatandaşı geldi. Parası da var. Antalya' ya yerleşti. Adam Türklere ısındı ve ismini Helmut' tan Hasan' a çevirdi. Ne diyeceğiz ona? Hasan olunmaz Hasan doğulur mu?

Bu resmen ırkçılıktır. Vatandaşlık kanla, kafatasıyla, ten rengiyle oluşturulmaz. Oluşturulursa ona faşizm denir.

Olaya o kadar ideolojik bakma adam çıkar için yapmıyorsa neden sorun olsun. Ama bu yasadan faydalanarak boşluğu doldurmaktır. Ben milli takımlarda Alman veya başka ülkenin altyapısında yetişen oyuncuların da oynamasına karşıyım bu kesinlikle ırkçılık değil. Atletizmde, masa tenisinde düne kadar Türkiyenin yerini bilmeyen birçok insan devşirdik, doğru birşey mi bu?

Geri
Üst Alt