# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Menejeri oyuncuyu pazarlamak için bin türlü dolap çeviriyor dikkatli olmak lazım.

Maçtan sonra bu transfer açıklanacak gibi. Şu Tahkim Kurulu toplantısı bitsin, resmi sitede duyurulacaktır.

Fener bize bırakmamak için her türlü oyunu çevirecek.

Aurelio ile anlaşılsa bile bugün açıklanmaz.Bugün dava Aurelio lehine sonuçlansa bile, oturulur, sonuç değerlendirilir, herhangi bir açık nokta bulunup bulunmadığı en ince ayrıntısına kadar incelenir.

Bu iş öyle aceleye getirilecek bir iş değil.

Fener bize bırakmamak için her türlü oyunu çevirecek.

Bu doğru ama az önce Daum' un basın toplantısı vardı NTV Spor' da. Aurelio ile ilgilenmediklerini, menajeri Bayram Tutumlu' nun açıklamaları ile de ilgilenmediklerini söyledi. Bizi terkeden adamı istemeyiz dedi. Yani Fener Aurelio ile ilgilenmiyor. Bizim basın kendi üstüne görev edinmiş, ısrarla Aurelio' yu Fener' e veriyor.

Bu doğru ama az önce Daum' un basın toplantısı vardı NTV Spor' da. Aurelio ile ilgilenmediklerini, menajeri Bayram Tutumlu' nun açıklamaları ile de ilgilenmediklerini söyledi. Bizi terkeden adamı istemeyiz dedi. Yani Fener Aurelio ile ilgilenmiyor. Bizim basın kendi üstüne görev edinmiş, ısrarla Aurelio' yu Fener' e veriyor.

Hayır almak için değil,biz almayalım diye.

Bence Aurelio'yu almayacağız.Haldun Üstünel kesinlikle yabancı olacak dedi.Ayrıca Aurelio'ya da ihtiyacımız yok bence.

Aurellioya hic gerek yok istemiyorum 10 bin kez dedim yine söylüyorum. Baska oyuncumu kalmadi. Insallah almayiz.

bu tahkim kurulu dalgası saat kaçta olacak?

siz istemiyorsunuz ama ya rijkaard istiyorsa?

Rijkaarda sormuşlarsa anlaştık alalımmı diye olabilir der milli takımda banko oynayan, Fenerde şampiyonluk yaşamış ve Betise gitmiş bir adam olduğundan yani izlemiş olacağını düşünmüyorum. Yani özellikle istediğine de kesinlikle inanmam, anlamsız bir transferde Rijkaard onay verdi diye düşünce değiştirecek değiliz.

Geri
Üst Alt