# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Ntvspor da,Spor Servisi var hergün saat 11:30 da,Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol un beraber sunduğu.Bugün programı izlerken,Fuat Akdağ a kulaklıktan Galatasaray,Aurelio yu aldı gibilerinden bişiy söylediler sanırım.Fuat Akdağ da Galatasaray,Aurelio yu aldı gibilerinden yüksek ihtimalli birşekilde imalı konuştu.Kulaklıktan flaşh haber vari bir şekilde iletildi oda yayında paylaştı.

Hiç bir yerde haberi çıkmadı doğrudur umarım.

türk olması dışında bir artısı yoktur. ama formunu yakaladığında mehmet topal'a sıkı bir rakip olabilir.

Topu iyi bilen futbol zekası kuvvetli bir oyuncu gelmesi fena olmaz ayrıyetten Türk kontenjan doldurmuyor.

Aurelio'yu istemiyorum. Mehmet Topal, Ayhan, Linderoth (oynayabilirse) bize fazlasiyla yeter.

Ve ben sahsen, f5'le dalga geciyordum, yerlilerle sampiyon olamiyorsunuz, yabancilari dolduruyorsunuz, yetmiyormus gibi, bide türk vatandasina geciriyorsunuz diye. Bi ara, cok yabancilari vardi, bide sonra Türk vatandasligini alanlar (Aurelio, Wederson...), takimda, hakiki Türk kalmamisti nerdeyse.

Ben sahsen bu duruma düsmek istemiyorum, gelmesin, ve cok basit futbol oynuyor, ben sevmiyorum.

Aurelio'yu istemiyorum. Mehmet Topal, Ayhan, Linderoth (oynayabilirse) bize fazlasiyla yeter.

Ve ben sahsen, f5'le dalga geciyordum, yerlilerle sampiyon olamiyorsunuz, yabancilari dolduruyorsunuz, yetmiyormus gibi, bide türk vatandasina geciriyorsunuz diye. Bi ara, cok yabancilari vardi, bide sonra Türk vatandasligini alanlar (Aurelio, Wederson...), takimda, hakiki Türk kalmamisti nerdeyse.

Ben sahsen bu duruma düsmek istemiyorum, gelmesin, ve cok basit futbol oynuyor, ben sevmiyorum.

Bedava Aurelio bal'dan tatlıdır.! :077:

Topu iyi bilen futbol zekası kuvvetli bir oyuncu gelmesi fena olmaz ayrıyetten Türk kontenjan doldurmuyor.

Görkem yanlış mı görüyorum aynı şeyi mi düşünüyoruz :D

Kızmayacağını umarak ** arada takılıyorum yanlış anlama :m05: seni biraz ciddi gördümde :o

Barça bu şekilde oynuyor aslında.

--------------Toure

----Xavi

---------------------İniesta şeklinde...

Yani Xavi bir nevi köprü... İniesta ise daha özgür, yeteneklerini sergilemek adına daha serbest. Daha çok top alıp sürebiliyor, dripling yapabiliyor... Kanatlara destek verebiliyor, verkaça girebiliyor... Xavi ise onun hemen arkasında ribound' ta bekliyor ve oyunu şekillendiriyor zaman zaman da savunmaya sertlik, enerji katıyor...

Şimdi Linderoth'u bu üç mevkii den hiç birine yakıştıramıyorum... Ki zaten hesapta yok...

Onun haricinde bakarsak...

-----------------Toure yerinde Topal ve yedeği Sarp

Sarp'ta yine uzun, fiziği çok sağlam, güçlü...

---------Xavi yerinde; Aurelio, tam ribound adamı oyun kurar, yeri geldiğinde savunmaya enerji katar, yedeği Barış...

------------------------------İniesta yerinde ise Arda... Yine dripling yapabilen, rakibi zorlayan, deneyen, kanat akınlarına destek veren, özgür, yetenekli... Yedeği de tıpkı aynı tarz da isim Ayhan...

İşte bu yüzden Aurelio transferi çok şey katar bu sisteme işlerlik açısından

--------------Toure

----Xavi

Yani Xavi bir nevi köprü... İniesta ise daha özgür, yeteneklerini sergilemek adına daha serbest. Daha çok top alıp sürebiliyor, dripling yapabiliyor... Kanatlara destek verebiliyor, verkaça girebiliyor... Xavi ise onun hemen arkasında ribound' ta bekliyor ve oyunu şekillendiriyor zaman zaman da savunmaya sertlik, enerji katıyor...

Şimdi Linderoth'u bu üç mevkii den hiç birine yakıştıramıyorum... Ki zaten hesapta yok...

---------Xavi yerinde; Aurelio, tam ribound adamı oyun kurar, yeri geldiğinde savunmaya enerji katar, yedeği Barış...

------------------------------İniesta yerinde ise Arda... Yine dripling yapabilen, rakibi zorlayan, deneyen, kanat akınlarına destek veren, özgür, yetenekli... Yedeği de tıpkı aynı tarz da isim Ayhan...

güzel analiz tebrikler

Görkem yanlış mı görüyorum aynı şeyi mi düşünüyoruz :D

Kızmayacağını umarak ** arada takılıyorum yanlış anlama :m05: seni biraz ciddi gördümde :o

Takıldığın konuya bağlı ağır kaçarsa kaldıramam.Rüyamda gördüm diyorum sen hemen çeviriyosun konuyu öyle konularda hassasımdır.

--------------Toure

----Xavi

Bende senin gibi düşünüyorum.

--------------Toure

----Xavi

Açıklamalar doğruda linderoth aurelioya göre daha pasör onu istemeyip aurelio istemen saçma geldi bana..

-“CEZA KALKARSA, GALATASARAY, AURELIO’YU MUTLAKA ALIR”-

Tahkim kurulu Aurelio için karar verecek. Galatasaray’da bu kararı bekliyor. Eğer cezası kalkarsa Galatasaray’ın mutlaka alacağını düşünüyorum. Aurelio’nun bir sakatlığı da var maalesef. Maalesef diyorum çünkü Milli Takım için de önemli bir oyuncu. Uzun süreli sakatlıklardan sonra her zaman bir risk vardır. Bayram Tutumlu “iyileşecek” diyor ama bakacağız çok uzun ve ciddi bir sakatlık geçirdi. Fiziki olarak hazırlansa da güvenini kazanması, motivasyonunu kazanması az zaman almıyor. Bakarsın form tutamaz. Uzun sakatlıklardan çıkan oyuncular genelde eski formlarına ulaşamıyor. Geçen sene Deivid mesela. Bir önceki yıl harikalar yaratan Deivid koca sezon neredeyse sıfır çekti.

Şansal Büyüka

Deividide örnek diye vermis ya. Harikalar yaratmismis. Iki tane uzaktan gol atti harikalar yaratti oldu.

Deividide örnek diye vermis ya. Harikalar yaratmismis. Iki tane uzaktan gol atti harikalar yaratti oldu.

febeşli ya harikalar olur tabiki, adamlar biri yeni milli takıma girmiş ama ne kadar verimli olacağı belli olmayan yetenekli bir adam, diğeri kimsenin adını sanını duymadığı tipleri getiriyorlar, dünya yıldızları oluyor. Onu geçtim Christian transfermarkt.de de 2.5 milyon gözükürken şimdi fırlamış o bile ilginç. bunların balon çakma memosundan da bir halt olmazya millet çok talepkar ama.

aurello yaşlandı. ayrıca yaşı küçültülmüş

Geri
Üst Alt