# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

aurelio neden begenilmedigini haftalardir kendi kendime soruyorum???

fenerbahce hikayesimi acaba???!!!

aurelio neden begenilmedigini haftalardir kendi kendime soruyorum???

fenerbahce hikayesimi acaba???!!!

O beğenilmeme gerekçesi değil, istenmeme gerekçesi olabilir. İstememe olayını geçersek oyuncu olarak ta bize katkısının olacağına inanmıyorum, hiçbir zaman üst düzey bir orta saha oyuncusu olmadı. Ortada oynayan ve Aureliodan daha faydalı olacak Topal, Sarp, Ayhan gibi adamlar varken ve ihtimal dahilinde olan Sezer transferi varken anlamlı gelmiyor bana açıkçası senelik en az 1.5-2 civarı parayı Aurelioya vermek.

Eğer Elano Kewell Arda Keita Baros bu beşli bir arada oynayacaksa gerisinde oynayan ön liberonun Aurelio olmasını isterim bence Topal daha iyi ama o görevi Aurelio daha iyi yapar.

ben aurelionun alan kapatmasini cok begeniyorum ve cok yüksek bir pas yüzdesiyle oynuyor, riske mümkün oldugunca hic girmiyor, oyunu da cok güzel okuyup tempoyuda güzel ayarliya biliyo, oyun kuruculugu ( defansdan topu öne cikarmayi ) cok iyi yapabilen biri, dynamik ve kondiyonu yüksek ( tabii sakatligi ne derce onu bilemem )...keita arda elano kewell ve barosun bir arada ( ve beklerin ofansif oynamalari halinde bekleride sayabiliriz, sabri mesela ) oynayacaklarini düsünürsek böyle birine ihtiyac var bence....

topalin cok positif yönleri var...ama tek basina defansif orta sahasini yürütebilecek kapasitesinde görmüyorum acikcasi ( simdilik ). ve pas yüzdesini'de bir an icinde gelistirmesi lazim...cok fazla riskli pas kullanan birisi, dolasiliyla fazla pas hatasi yapan biri, ofansif oynayan bir takimda intihar gibi bisey, kontra ataklari düsünürsek ( servet - gökhan bildigimiz gibi agir ve yavas!!!! ) kendi kalemizde fazla gol görebiliriz!!!

18_265143_Untitled-2.jpg

Yakışmış Aurelio'ya Fanatik'in giydirdiği forma!

Aurelio ve Sezer olası bir Arda veya Elano'nun oynamama durumunda box to box görevini rahatlıkla yapabilir.Ayrıca şu var:herkesin ağzında dolaşan büyük maçlarda Kewell'ı yedek bırakıp Elano+2 ön libero yerine defansı daha güçlü ama ileriyede yardım edebilecek Aurelio'nun oynaması daha iyi olur.

Mehmet Aurelio faydali olur diye dusunuyorum. Yillik alacagi da az olur galiba. Bir de Aurelio sakat mi?

Acikcasi Aurelio pas oyununu Mehmet Topal´dan daha iyi becerebilen bir futbolcu.

Frank Rijkaard´in düsündügü sistem icinde cok yararli olabilir.Aurelio teknik bir önlibero.

Eger sakatligi ciddi degilse ve yüksek sakatlanma riski tasimiyorsa kacirilmamali.

Yalniz bu durumda bizim icin önemli olan önliberolardan 1 veya ikisi satilabilir.Cünkü cok dolacak orta sahanin ortasi.

Aurelio,Topal,Ayhan,Baris,Sarp,Linderoth...Yavas yavas Baris´in asla kadroya giremeyecegini düsünüyorum.Aurelio gelmese de.

Arkadaşlar Aurelio kesinlike bitti gözüyle bakabiliriz tek problem sağlık raporu! Dizindeki sakatlık nüksedecek gibi değilse %100 Galatasarayda üstelik bonservissiz!

Mehmet Güven takımda duracağına Aurelio gibi bu işin en iyilerinden birisi gelir,çok isterim bu transferi!

Acikcasi Aurelio pas oyununu Mehmet Topal´dan daha iyi becerebilen bir futbolcu.

Frank Rijkaard´in düsündügü sistem icinde cok yararli olabilir.Aurelio teknik bir önlibero.

Eger sakatligi ciddi degilse ve yüksek sakatlanma riski tasimiyorsa kacirilmamali.

Yalniz bu durumda bizim icin önemli olan önliberolardan 1 veya ikisi satilabilir.Cünkü cok dolacak orta sahanin ortasi.

Aurelio,Topal,Ayhan,Baris,Sarp,Linderoth...Yavas yavas Baris´in asla kadroya giremeyecegini düsünüyorum.Aurelio gelmese de.

Mehmet Topal'ı satmayız İnşallah..giderse Barış gitsin, Skibbe alır onu frankfurta :)

Onur'un dediği gibi Linderoth ve Barış'a yol gözükür!

Geri
Üst Alt