# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Mehmet Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Best FM’den Özkan Öztürk'e ''Mehmet'in tedavisinin sonuçlanmasına bakıyoruz. Ondan sonra transfer kesinlik kazanacak'' dedi.

İspanyol ekibi Real Betis’te forma giyen milli oyuncu Mehmet Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, deneyimli oyuncunun durumuna açıklık getirdi.

Mehmet’in İspanya’ya bugün geldiğini belirten Tutumlu, "Doktor sakatlığı kontrol edecek. Sanıyorum 3-4 hafta içinde oynayacak duruma gelir" dedi.

Mehmet'in bonservisinde indirim olmadığını belirten Tutumlu, “Basın bizle konuşmadan yazıyor. Biz şu anda Mehmet’in kontrolüne bakacağız. Ondan sonra kararı vereceğiz. Bonservisinin 1.5 milyon avro’ya indirildiği doğru değil” dedi.

Aurelio’nun ceza olayı ile ilgili de konuşan Tutumlu, “Bu olay çok uzadı. Ben hep söyledim. Federasyon kendi milli oyuncusunu hançerledi. Mehmet’e böyle bir ceza yoktu. Neden oyuncunun eli kolu bağlanıyor anlamadım. Eğer bu ceza kalkarsa transfer olacak” dedi.

Tutumlu, transfer için Galatasaray dahil bazı kulüplerin adının geçtiğini, sadece Galatasaray olmadığını ve kesin bir şey söylemek istemediğini sözlerine ekledi.

gereksiz bir transfer... o bölgede zaten bir sürü oyuncumuz var. ayhan, barış, m.sarp, topal, tobi, elano... sırf türk statüsünde diye gidip 31 yaşındaki auelio yu almak yersiz...

hem boşa para öderiz...

Eğer bedava olursa Haldun Üstünel kaçırmaz Aurelio'yu bkz:Gökhan Zan,hem de Türk statüsünde..

bekleyip görücez........

olsa da olur olmasa da olur.......

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray'dan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Fenerbahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12218854.asp?gid=229

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray'dan Mehmet Aurelio konusunda açıklama geldi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Fenerbahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12218854.asp?gid=229

Rahatladım açıkçası.:D

Hürriyet.com.tr'de yer alan habere göre Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı sıkça Galatasaray ile anılan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aurelio ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Fenerbahçe ile davalık olan Aurelio, Real Betis forması giyiyor
.

maraton.com.tr

sadece basına verılmış yemdir.elımızde 4 önlibero varken 35lık aurello ne gerek

1)aurelio 31 yaşında

2)ayhan bu sene geçen seneki formunu mumla aratacak gibi geliyor

3)linde ve m.topalın sakatlıkla başı dertte

4)barış deşen tek başına orta sahanın yükünü çekemez

bence çok gerekli bi transfer olursa harika olur

Aynen mehmet topal iyileşir 1-2 haftaya, ayhan var, mustafa sarp var, linderoth var gerek yok aurelio çok da yetenekli değil.

İstediği kadar sakatlık, ceza vs olsun...

Linderoth

Mehmet Topal

Barış Özbek

Ayhan Akman

Mustafa Sarp...

5 tane Ön liberon var. Daha ne?

ön libero gereksiz transfer olur.

forvette oyle bakıyorum devamlı forvet isteniyor.

baros,kewel,keita,nonda,serkan,özgürcan,hatta elano bile forvet oynamış bi maçta

bizde orta saha ve forvet yeterince var.tek düşündüren bölge defans defansta servet emre güngör ikili olsa bana göre çok iyi olur bize yeter.ama emre eski formunu tutarmı sakatlanırsa sorun yaşarız.ayrıca reijkard ın sistemine göre stoperin topu oyuna sokabilmesi gerekir yoksa gördüğümüz gibi servet gökhan devamlı defansta birbirleriyle paslaşır ve oyuna topu sokamazlar.ayrıca yıllardır kanayan yaramız sağbek.

devşirme bir sabriyle artık ne kadar daha gideriz bilemiyorum.bu taraftar copone ları gördü.

o yüzden ya topu iyi sokan bir stoper yada bir sağbek alınmalı.

dedik ya olsa da olur olmasa da olur. ama içlerinde ileriye en yardımcı aurelio gibime geliyor..

Geri
Üst Alt