# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Linderoth'un sakatlık haberini öğrendikten sonra Aurelio'nun alınması gerektiğini düşünüyorum, tabiki fenere para ödemiyeceğimiz sürece. Fener'e ödencek para miktarı 1 tl bile olsa alınmasın.

Futbolcunun futbol oynama hakkı nasıl elinden alınır?Eğer dava aleyhimize olursa gerçekten ben bu federasyon da kötü niyet ararım.

ya adam daha dün oynuyordu çatır çatır oh demiştim ben de yine yalan oldu desenize. Umarım dava Aurelio lehine sonuçlanır da kadromuza katarız.

Linderoth'un sakatlık haberini öğrendikten sonra Aurelio'nun alınması gerektiğini düşünüyorum, tabiki fenere para ödemiyeceğimiz sürece. Fener'e ödencek para miktarı 1 tl bile olsa alınmasın.

Aurelio davayı kaybetse bile para ödemeyecek.

CAS'a gidilecek orda ki dava kaybedilse bile Aurelio cezayı kendi öder.

Eğer bir takıma ceza kesilirse o takımda Betis olur.

Ama CAS'ta Aurelio kazanır.

Yalniz ligin basi cok önemlidir herzaman.Son sampiyonlugumuzu Feldkamp dönemindeki süper baslangica borcluyuz.O yüzden transferler icin yavas yavas acele edilmeli.

Geldikten sonra 2-3 hafta sonra forma giyebiliyorlar o yüzden zaman kisitli...

Baris´in sansi olsa gerek önü yine sonuna kadar acildi.Kadroya giremeyecek derken, Topal sakatlandi, Tobi sakatlandi.Gaziantep macinda ilk 11´de oynayacaktir Ayhan ile birlikte.

Umarim Aurelio´yu aliriz.Bize ne kadar faydali olacagini oynayinca görecegiz.Ayrica bir yabanci alma sansimiz daha olur.Ister simdi kullaniriz ister Ocak´ta.

Yalniz ligin basi cok önemlidir herzaman.Son sampiyonlugumuzu Feldkamp dönemindeki süper baslangica borcluyuz.O yüzden transferler icin yavas yavas acele edilmeli.

Geldikten sonra 2-3 hafta sonra forma giyebiliyorlar o yüzden zaman kisitli...

Baris´in sansi olsa gerek önü yine sonuna kadar acildi.Kadroya giremeyecek derken, Topal sakatlandi, Tobi sakatlandi.Gaziantep macinda ilk 11´de oynayacaktir Ayhan ile birlikte.

Umarim Aurelio´yu aliriz.Bize ne kadar faydali olacagini oynayinca görecegiz.Ayrica bir yabanci alma sansimiz daha olur.Ister simdi kullaniriz ister Ocak´ta.

Bizim kadromuz zaten bence çok sorunlu değil.

Ama 50 tane maç oynayacağız.Aurelio gelirse yabancı kontenjanı da harcanmaz ve Linderoth ta giderse bir kontenjan açılır.

Bizim kadromuz zaten bence çok sorunlu değil.

Idare ederiz tabiki bir sekilde ama tam anlamiyla hazir durumda olmaliyiz.

Ligin de sakasi yok.Tam kadro lige konsantre olmaliyiz.Aslinda yumusak bir bölgemizin kalmamasi gerekir.Mesela Mustafa Sarp ile cikilan bir lig maci benim gözümde bir risk.Bunu demek istedim..Transfer yapilacaksa hemen yapilmali, yapilmayacaksa da aciklama yapilmali ki herkes bir an evvel konsantre olsun

renkdaşlar şahsi görüşüm takımımızın bütün yönüyle ligin en kaliteli kadrosuna sahip olduğudur. fakat anlayamadığım nokta hem spor yazarları hem de teknik direktörler nedense şu anki kadromuza azizenin kadrosuna karşı güçsüz görünüyor. sağ bekleri dışında hangi bölgeleri bizden daha iyi? ve hangi takım bütün yönleriyle şampiyonluğa daha yakın? sanki azize 3 sene şampiyonluk sözü verdiği için lig başlamadan şampiyon ilan edildi

Uğur Uçar hele bir formuna girsin. Gökhan Gönül ile eşit seviyede olur.

Yanlız Uğur'un bir artısı var. Gökhan gibi illa ki topu sağına çekmesi gereken bir oyuncu değil. Ayrıca ortaları daha iyi.

Leo Franco... Volkan

Servet... Bilica

Emre Güngör...Önder

Uğur Uçar ... Gökhan GÖnül

H. Balta... Vederson (R. Carlos n'olursa olsun bir efsanedir.)

M. Topal... Selçuk

Elano, Arda, Keita, Kewell... Dos Santos, Semih, Güiza, Alex...

Karşılaştırmaya gerek var mı?

Uğur Uçar hele bir formuna girsin. Gökhan Gönül ile eşit seviyede olur.

Yanlız Uğur'un bir artısı var. Gökhan gibi illa ki topu sağına çekmesi gereken bir oyuncu değil. Ayrıca ortaları daha iyi.

Leo Franco... Volkan

Servet... Bilica

Emre Güngör...Önder

Uğur Uçar ... Gökhan GÖnül

H. Balta... Vederson (R. Carlos n'olursa olsun bir efsanedir.)

M. Topal... Selçuk

Elano, Arda, Keita, Kewell... Dos Santos, Semih, Güiza, Alex...

Karşılaştırmaya gerek var mı?

Bu karşılaştırmayı spor yazarları veya diğer spordan anladığını söyleyen insanlar aklı selim bir şekilde neden yapamıyor? maksatları takımın moralini mi bozmak? her ne olursa olsun şampiyonluğun en büyük adayı bizim kadromuz. bunu görmemek için kör olmak lazım.

linderoth tan yararlanamadan adam tekrar sakatlandı. Artık bundan sonra da bir fayda alamıcaz. Sanırım aurelio gelicek.

Geri
Üst Alt