Mehmet Baransu Beşiktaş'taki Yolsuzluğu Anlattı

Yahya Kuleli

Parçalı Üye
Dün akşam Beyaz TV konusunda bahsedilen TVEM'deki programdan bir kesit. Mehmet Baransu BJK'de Yıldırım Demirören'in yaptığı yolsuzlukları anlatıyor.

NOT: 7:12'de Adnan Aybaba'nın delirmesi izlenmeye değer :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZFuDTRskkPg[/media]

Bu Adnan hala "yorumcu" mu yav :D

Tüpçü'nün TFF başkanı olurken aldığı garanti verdiği garanti.Bunlar araştırılsın...

Aldığı garanti: Kendi yolsuzlukları konusunda suskunluk ve duyarsızlık

Verdiği garanti: Şikeyi örtbas etme...

fikoda yapıyor demiörenin yaptığı yanlışları belgeleyip saklayarak ayrıca bunu demirörene karşı koz olarak kullanıyor demirören 100m parasını isteyemiyor ayrıca bjknin her dediğini yapıyor maç tekrarı vs vs

videodan anladığım kadarıyla sinan engin felanda kaynayacak araya :asd:

Ülke ülke değil tiyatro salonu ancak eğitimle bunlar aşılacak, cahillikten oluyor ne oluyorsa.

Fikret Orman aciklamaz isine gelmez

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi iyi,tüpcününde birgün hapis yattigini görecegiz insallah

Sinan Engin yorumculuktan kovulsa da parasız kalmaz . Daha usta olduğu sektörler mevcut.

İbrahim hacıosmanoğlunun dedikleri çıkıyor : fikret orman bana bağımsız denetim raporlarını açıklarsam hem bjk hemde demirören ceza alır 100m tl yi hibe etti bende açıklamadım dedi demişti

TvEm ne ya ALLAH'ini seversen..böyle bir kanal mi vardi?buralara kadar düsmüsler,yazik....

Naylon faturaaaalaaar :asd:

[attachment=7676:BgHR06kCcAIQWSN.png]

Ekli dosyalar

• BgHR06kCcAIQWSN.webp
    BgHR06kCcAIQWSN.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 254
baya baya doğru düzgün konusuyorlar. hangi ara nasıl bir birlerine girmeyi tehdit etmeyi başardılar acaba

Adanan Aybaba ilk defa doğru konuştu

ergenkondan içeri attırdığın kişilerin çocuklarının döktüğü gözyaşlarının

hesabını Allah soracak dedi

Geri
Üst Alt