Mehmet Büyükekşi: "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Olimpiyat Stadı büyütülecek ve 80 bin kişilik olacak"

Katar'a hakkaniyetli verilmedi ki rüşvetle verildi

Bjk ve Fener stadları turistik yerlere yürüme mesafesinde. Bizimkisi değil olay bu kadar basit aslında

İstanbul'dan üç stad olacak diye okuduğum için söyledim. Bir tane olacaksa olimpiyat olur zaten kapasite sebebiyle, her ne kadar futbol için aşırı boktan bir stadyum olsa da
Olimpiyat'in kale arkalarini buyutun demis reis, TFF baskani kendi akil edemedigi icin tekrar masraf yapacaklar oraya. Bari etrafina senin dedigin gibi guzel yerler de insa edilse sadece bir turnova icin gereksiz masraf olmasa.

Bence Istanbul'dan Olimpiyat stadı ve bizim stat, Ankara, Bursa ve Konya olur. Eskişehirin stadı biraz daha büyük olsaydı ora da olabilirdi. Antep Antalya falan işkence olur Haziran - Temmuz ayında.

Konya'yı pek sevmesem de Konya'yı daha yeni gezdim geçen ay. Güzel gelişiyor şehir olarak. Mesela trafik konusunda bizim Adana'dan kat kat daha iyi. Bir de ölçümü büyük olduğu için yer sıkıntısı da yok.
Konyada içkili turistleri döven Türkler adli haberleri her akşam tv den izleriz. Konyayi vermek intihar olur

Bizim stadin kapasitesi gercekten 65 bin civari olursa bence es gecmezler.

Aslında Türkiye tam DK düzenlemelik ülke ha.

Cumhurbaşkanı sıçmayın dese harbi sıçmayı bırakır bunlar. Ula koca Reisi cumhurun işi yok sahaya talimat mı verecek. Her şeye o karar veriyorsa size ne gerek.

kapasite önemli zemini boyayınca sorun çözülüyor.
Avrupa şampiyonası için daha koyu renk kullanın böyle sırıtıyor.

Yıkıp hayvan barınağı yapılsa daha faydalı olur , it bağlasan durmayacak bir lokasyon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis olmasa tuğla koyamayacak yav bu ülkenin insanı. Hala hoşnutsuz vatandaş görüyorum aranızda. Nankör herifler.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa mücadelesinin Suudi Arabistan'da gerçekleştirilmesinin gündeme gelmesi hakkında da konuşan Büyükekşi;

"Suudi Arabistan ve Abu Dabi ile görüştüğümüzü daha önce söyledim. Anlaştığımız takdirde olabilir. Ama bu Türkiye Futbol Federasyonunun kendi başına yaptığı bir çalışma değil. Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin başkanlarından olur aldığımız bir çalışma. Anlaşırsak bu iki kulübümüzün rızasıyla yapılacak anlaşmayı kamuoyuna açıklayacağız. Henüz bir anlaşma yok. Olursa zaten ilk ağızdan bizden duyacaksınız, yetkisi olmayan kişilerin yaptığı açıklamalara itibar etmeyin." diyerek sözlerini tamamladı.

puhh

Paradan dolayı mı acaba

Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 🤣🤣🤣🤣 TFF özerk ama!

Arabistan'a gidip enayi parasını alalım derim (varsa böyle bir durum)

Olduğunu sanmıyom. Varsa da yarısını TFF götürür bilmem anlatabildim mi

Paradan dolayı mı acaba

Diğer tüm masraflar dediği wandanın kıyafet ve kokteyl, İcardinin pompa , oliveiranın koko, ziyech ve zahanın hastane ve keremin umre masrafları olsa gerek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt