Mehmet Büyükekşi, Kendisine Büyük Bir Tuzak Kurulduğunu Düşünüyor

Benim bildiğim süper kupa maçı ihaleye açılıyor. yani biz gidip herhangi bir ülkeye burda oynayalım demiyoruz. en yüksek parayı veren Araplar olsa gerek bizim kulüpler en azından forvetlerin sezonluk maç başı parası çıkar düşüncesiyle atladı. Maçtan bir gün önce kralın görevlendirdiği bir adam otele gelerek kralın istekleri bu bu budur diye deklare ediyor. Sıkıntı burada başlıyor. Kralın istekleri nelerdi kimse bundan bahsetmiyor.

antifener
Olimpiyat stadında oynansa da aynı gelir elde edilirdi biletlerden. Amaç başkaydı bence

Bir ülke düşünün herkes mağdur.

Bir Futbolumuz vardı onun da içine ettiniz

Bunu aydınlatmak teorik olarak çok zor değil. Çıkarırsın 3 başkanı devletin kanalına. Koyar hepsi belgelerini ak koyun kara koyun ortaya çıkar. İstifa etmesi gereken de yayın sonunda eder.
Tabi ki ütopya ben de farkındayım.
Ama yine de
Ütopyalar güzeldir

koca reis hala duruyor

Aw siz komple salak mısınız olm boyna kandırılıyorsunuz? Bırakın bu ayakları ya

Bu adamın hala görevinden alınmaması gösteriyor ki sırtını dayadığı çok ciddi bir siyasi idare var.

Hadi rezalet yönetimini geçtim , çok ciddi bylock iddialari var.

Görülenden daha ciddi ve güçlü bir şekilde arkası sağlam.

Süleyman soylu falan hak getire yani , anladınız siz :)

Bu adamın hala görevinden alınmaması gösteriyor ki sırtını dayadığı çok ciddi bir siyasi idare var.

Hadi rezalet yönetimini geçtim , çok ciddi bylock iddialari var.

Görülenden daha ciddi ve güçlü bir şekilde arkası sağlam.

Süleyman soylu falan hak getire yani , anladınız siz :)
Bu tarz geçmişi olanları daha kolay kullanabiliyorlar çünkü. Kendisi olmasa eşinin dostunun böyle durumları olan sayısız örnek var.

Geri
Üst Alt