Mehmet Büyükekşi: "Sadece hakemler hata yapmıyor, oyuncular ve kaleciler de hata yapabiliyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1674562197649.png

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi:

"Lütfen hakemlerimizi olumsuz etkileyecek konuşmalardan kaçınalım. Hakemleri verdikleri kararlardan dolayı yargılamayalım. Hata sadece hakemler tarafından yapılmıyor. Oyuncular ve kaleciler gibi hakemler de hata yapabiliyor."

Ekşi mayalı ekmek...

Hakemler de insan dememiş mi.

Bu adamın bizim kulüple ilişkisi var diye yangın yaptılar. Eğer kulüpte herhangi bir üyelik ıvır zıvır varsa derhal uzaklastirilmali

Bizim lehimize yapılınca bütün kurumlar üzerimize çökmesin o zaman.

Lehimize 1 , aleyhimize 10 yapıldı.

Rakiplerin lehine 1000'i aştı ama hala o bir için yangın yapıyorlar.

Fenerli oyuncu penaltı kaçırınca bir daha attıralım demek istiyor sanırım FenereVarPenaltı tekrar tekrar atsınlar gol olana kadar. Ne kadar boş beleş bir açıklama VAR da izleyip yine hata yapıyor hata bile değil bilinçli yapıyorlar sen ne konuşuyorsun.

Bu adamın bizim kulüple ilişkisi var diye yangın yaptılar. Eğer kulüpte herhangi bir üyelik ıvır zıvır varsa derhal uzaklastirilmali
Mehmet Büyükekşi: "Ben daha önce Galatasaray taraftarıydım, üyeliğim de var. Ama son iki yıl Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanlığını yaptım, oraya üye oldum."

boyle bir demeci var.

Fbnin bu sezonki tum Var kayitlarini acikla lan o zaman

Sadece hakemler maç satmıyor, kaleciler ve oyuncular da yapıyor.
Demek istediği

Bu gevsek neden sadece $ikecilerin macindan sonra aciklama yapiyor? Bu kadar belli etmeyin yavv...

Geri
Üst Alt