Mehmet Demirkol: İnsanda Biraz Utanma Olur

Cevap: Mehmet Demirkol: İnsanda Biraz Utanma Olur

Zaten Mehmet Demirkol'un Sergen ve Mustafa Doğan'la aynı masada oturuyor olmasını hiç anlayamamışımdır.

Topal 5 milyon euro, Keita 8 herhalde, sonra Emre ve Uğur 1 milyonda onlar desek 14. 15 diyelim

Cana 5 desek, Pino 3 desek, Misi 7 desek toplam 15. Insua kiralık bedeli, sonra Çağlar falan 3 desek 18. Toplamda 3-4 milyon euro gibi bir para harcamışız..

Geçen yıl Keita ve Elano geldi herhalde . Kiralık falan onlara da 2 desek toplam 17 gibi oluyor. Yanlış değilse toplamda 2 yılda 20 civarı para harcamışız. Artı o dönemki transfer harcamaları ile bu dönem arasında uçurum vardır yani paranın değeri açısından. Futbol piyasası o dönemde günümüzdeki kadar pahalı ise bir şey diyemem.. Artı 2 yıl için 27 oyuncu. Bi zgeçen sene jo, Elano, Keita, Franco, Gio, Gökhan Zan, bu sene Cana, Pino, Misi, Çağlar, İnsua, Mehmet, Musa, Serdar Özkan dersek 15 oyuncu civarı bir oyuncu almışız iki yılda..

İki sezonda diyorum. Ayrıca Fatih Hoca döneminde şampiyonlar ligine gitmiştik. En az +20 milyon euro.

İtirazı olan var mı ?

bu sene kac para harcadik transfere net olarak:)

Basit bir ornek hepsinin cevabini verir.Polat yonetiminde bir oyuncu icin 7-8 milyon bonservis ve oyuncuyada yillik 3,5 milyon verme kapasitemiz var .Terim bu rakami bir oyuncu icin ruyasinda bile gormusmudur gormemismidir .cevabi her seyi aciklar.

O zaman futbol piyasası düşüktü tamam, ama uçurum derecesinde de değildi.

Gördüğün gibi rakamlar arasında pek fark yok ki bu Fatih Hocanın başarısız dönemidir.(2. dönemi kastediyorum)

Basit bir ornek hepsinin cevabini verir.Polat yonetiminde bir oyuncu icin 7-8 milyon bonservis ve oyuncuyada yillik 3,5 milyon verme kapasitemiz var .Terim bu rakami bir oyuncu icin ruyasinda bile gormusmudur gormemismidir .cevabi her seyi aciklar.

İbretlik paylaşım... :D

Terim döneminde 50 tane dandik adam alirdik, bu Rijkaar döneminde 5 kaliteli adam aliyoruz. Iki sekilde de katki alamiyoruz o ayri.

İki sezonda diyorum. Ayrıca Fatih Hoca döneminde şampiyonlar ligine gitmiştik. En az +20 milyon euro.

İtirazı olan var mı ?

Ya ne itirazı ben sadece olanları getirdim, kafamızdan bedelleri uydurmayalım diye. Yani Terim çok büyük sıkıntı yaşamamış para konusunda, hatta o günkü para değeri ve bugünü karşılaştırsak bu dönemden daha fazla para gitmiş bile diyebiliriz. Artı Terim dönemi şampiyonluk yok, ikinci gelişinde gene kontrol edeyim de :)

saka maka darpane gibi para harcamis ama sonuc ortada sayin Terim

futbolcu secmeyi bilmeyen bir adam iste aynen dedigim gibi

sansina inanilmaz bir kadro geldi eline ve tabi hagi vardi

2001-2002'de Lucescu yapmış şampiyon o şekilde gitmişiz şampiyonlar liğine. Terim dönemi hiç bir şey yok. Yani Terim'in ilk yılı şampiyonlar liğinde de oynamışız, ordaki çizgisi nasılmış onu da kontrol edeyim bari :)

saka maka darpane gibi para harcamis ama sonuc ortada sayin Terim

futbolcu secmeyi bilmeyen bir adam iste aynen dedigim gibi

sansina inanilmaz bir kadro geldi eline ve tabi hagi vardi

Adam almış şampiyonlar liginden 20 milyon eurosunu bozdurur bozdurur harcar.Rijkaard da götürsün istediği gibi harcasın.

@Selen ;

Şampiyon olmadı zaten ama en azından ikinci olabiliyorduk :)

2001-2002'de Lucescu yapmış şampiyon o şekilde gitmişiz şampiyonlar liğine. Terim dönemi hiç bir şey yok. Yani Terim'in ilk yılı şampiyonlar liğinde de oynamışız, ordaki çizgisi nasılmış onu da kontrol edeyim bari :)

İkinci yıl gitmiştik diye hatırlıyorum ben ?

Gozunuzu seveyim bu verdiginiz rakam terimden tutunda futbolculara kadar hepsinin bonservisi ,ucak parasi ,vergisi menejer komisyonu ,oyuncularin aldigi yillik ucretler filan yani ne var ne yok icine konulup hesalanmis rakamlar.ona ragmen 39 milyon.Bugunkunu ayni sekilde hesaplarsaniz olay 80 -90 milyona dayanir .insaf yani.

Gozunuzu seveyim bu verdiginiz rakam terimden tutunda futbolculara kadar hepsinin bonservisi ,ucak parasi ,vergisi menejer komisyonu ,oyuncularin aldigi yillik ucretler filan yani ne var ne yok icine konulup hesalanmis rakamlar.ona ragmen 39 milyon.Bugunkunu ayni sekilde hesaplarsaniz olay 80 -90 milyona dayanir .insaf yani.

sirf listeye bakarsan kimin daha cok para harcadigi belli yahu hala neyi tartisiyorsun

bu sene sattigimiz adamlardan gelen paraya bak yahu

Herkes terime verdiler 39 milyon iki senede harcadi saniyor .Var mi oyle bir sey yahu.

Son maçta Juventus'u yendik 2-0 ilk maçta real sociedadla berabere kaldık 0-0 deplasmanda da 1-1 di sanırım. Bir rakibi daha yenmiştik sanırm.

Sirf rijkaardin maliyeti yardimcilariyla 10 milyon.gerisini bana hesaplatmayin simdi yani.Koyun buna elanoyu 7 +senelik 3.5 milyon 3 sene anlastik.ne eder .sirf ikisi 27,5 'a dayaniyor, ivir ziviri haric. Neyin tartismasi yapilyor anlamis degilim.

Sirf rijkaardin maliyeti yardimcilariyla 10 milyon.gerisini bana hesaplatmayin simdi yani.Koyun buna elanoyu 7 +senelik 3.5 milyon 3 sene anlastik.ne eder .sirf ikisi 27,5 dayaniyor, ivir ziviri haric. Neyin tartismasi yapilor anlamis degilim.

terim milli takimdan kac aliyordu

bizdede bedava calismamistir tahminen:)

Son maçta Juventus'u yendik 2-0 ilk maçta real sociedadla berabere kaldık 0-0 deplasmanda da 1-1 di sanırım. Bir rakibi daha yenmiştik sanırm.

Real Sociedad'a yenilmistik icerde, 1-2 sanirim. Bir gol öncesi Tamas'in Nihat'tan yedigi calim olay olmustu. Juventus'u sondan bir önceki mac yenmistik, ama onlarin hic bir iddiasi yoktu, Gerets dönemindeki ikinci Liverpool maci gibi. Olypiakos'u Cihan'in golüyle yenmistik sanirim, deplasmanda da 3 yemistik. Juve'ye de deplasmanda 2-1 yenilmistik, son mac da Sociedad 1-1. Kazansaydik cikiyorduk gruptan.

Geri
Üst Alt