Mehmet Demirkol İşinden Kovulabilir Dikkat!

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye-Brezilya maçını Spor Servisi programında yorumlarken sert açıklamalar kullandı. Demirkol kötü oyunu eleştirirken, seyircinin yuhalamasına destek verdi ve "Yuhalarım. Sen bana müşteri muamelesi yaparsan ve performansından mutlu değilsem yuhalarım. Kazakistan maçına da gitmem" dedi.

"Yuhalarım, Kazakistan maçına da gitmem" - NTVSpor.net

Şike lobisi işine son verebilir, dikkatle takipteyiz.

Son 10 gun diyelim.

mehmet demirkol
kaan kural
uğur meleke

direk gs tvye transfer edelim

selçuk inanı kovup bunlara o parayı verelim

2si fenerli de olsa adam sayılırlar

Yok be Demirkol bir Uğur Meleke değil.Son 2 sene de baya bi yavşadı.

Demirkol, Meleke'nin tırnağı olamaz.

Yok be Demirkol bir Uğur Meleke değil.Son 2 sene de baya bi yavşadı.

Aynen katiliyorum. Eskiden begenirdim ama bence de objektiflik acisindan acik ara bir numara Ugur Meleke. Adami hayranlik ile dinledim kovulana dek o programinda.

cok guzel ve sert konusmus ama kime bu kadar yuzsuz insanin oldu bir ulkede konusmak artik ifade etmiyor anladiklari dilden konusacaksin oda isyanmi dayakmi adi neyse...

hamit'e laga lugayı bırak demesi yeter zaten,hamit'in filozof lobisi kovdurtabilir.

Kovulmaz siz rahat olun. Bu delikanlılığını şike dönemi görmek isterdik.

Kovulmaz. Mehmet Demirkol bu tür konuşmaları her zaman yapıyor. Bu konuşmaları yapan 2 kişiden biridir Demirkol. Hangi takım taraftarı olursa olsun. Bir gün Meleke ve Demirkol ikilisinin olduğu bir program izlemek isterim.

Saf gibi gaza gelenler olmuş ama bu demirkol şikecilerin en azılı amigolarındandır. Sadece şov yapmış. İpini biraz çekince eski kıvamına gelir hemen.

mehmet demirkol
kaan kural
uğur meleke

direk gs tvye transfer edelim

selçuk inanı kovup bunlara o parayı verelim

2si fenerli de olsa adam sayılırlar

Kaan kural ve uğur meleke tamam d demirkol belki de en sinsi fenerbahçeli yorumculardan biridir.Adam şike sürecinde neredeyse tek kelime etmedi.Ayrıca takımı mahveden selçuk ve burak ikilisinin medyadaki en büyük savunucusudur.Özellikle dikkatle izliyorum burak yılmaza tek bir eleştiride bulunmadı.

Ayrıca kendisi sneijderi ilk geldiğinde medyada bilinçli olarak yıpratmaya çalışanların başındadır.Kaybettiğimiz hollanda maçı öncesi ''sneijder türkiye'de alay konusu oldu.'' cümlesini bile kurmuştur.Sneijder için bunu diyen adam burak ve selçuk kankilere toz kondurmamaktadır.Kendisi emenike'yi sırtı dönük oynamayı bilmediği için fenerin forveti olarak görmez ama hiçbir özelliği olmayan burakı galatasarayın bir numaralı forveti olarak görür...

Şu durumda hala Burak toz kondurmayıp,sneijdere sallayan bir adam ya futboldan anlamıyordur ya da bilinçli galatasaray düşmanıdır bu yüzden galatasaraydan uzak dursun bi zahmet...

Geri
Üst Alt