Mehmet Demirkol İşinden Kovulabilir Dikkat!

Kaan kural ve uğur meleke tamam d demirkol belki de en sinsi fenerbahçeli yorumculardan biridir.Adam şike sürecinde neredeyse tek kelime etmedi.Ayrıca takımı mahveden selçuk ve burak ikilisinin medyadaki en büyük savunucusudur.Özellikle dikkatle izliyorum burak yılmaza tek bir eleştiride bulunmadı.

Ayrıca kendisi sneijderi ilk geldiğinde medyada bilinçli olarak yıpratmaya çalışanların başındadır.Kaybettiğimiz hollanda maçı öncesi ''sneijder türkiye'de alay konusu oldu.'' cümlesini bile kurmuştur.Sneijder için bunu diyen adam burak ve selçuk kankilere toz kondurmamaktadır.Kendisi emenike'yi sırtı dönük oynamayı bilmediği için fenerin forveti olarak görmez ama hiçbir özelliği olmayan burakı galatasarayın bir numaralı forveti olarak görür...

Şu durumda hala Buraka toz kondurmayıp,sneijdere sallayan bir adam ya futboldan anlamıyordur ya da bilinçli galatasaray düşmanıdır sadece bu bile galatasaraydan uzak durması için yeterlidir..

Ali Ece ile karıştırdın herhalde, Uğur Meleke Gençlerbirliği sempatisi olan biri sadece, takım tutmuyor yani.

Ali Ece yi biliyorum da Uğur Meleke için bayağı araştırmıştım, herkes beşiktaşlı diyordu. yani kesin bilgi değil ama birçok yerde öyle olduğu yazılmıştı.

evet bakmadan acmistim Emre Saykal tarafindan farkli bi baslik ile acilmis. birlestiriledebilir silinedebilir.

cok begendim koyyim dedim buraya

Konu mevcut olduğu için birleştirildi. :k19:

Geri
Üst Alt