mehmet demirkol

Derwall'in teknik direktörlüğü, Simovic, Cüneyt, Uğur, Prekazi, Tanju, Mirsadlı Galatasaray'ın döneminde Galatasaray Lisesinde okuyup Fenerbahçeli olan bir herif. Adam hayata bu oyunda kaybetmek için gelmiş zaten. En akil görünenlerinin bile bu 30 yıl üstüne kafayı yemeleri büyük sürpriz değil.

-Ozan Tufan iyi oynuyor
-Mohamedi bilemem Samatta da ilk macinda 2 gol atmisti

🤨

Yutup'a geçtikten sonra çok denyolaştı. Birkaç sene sonra A Spor'da Gürcan Bilgiç'in yerini alır bu gidişle. :asd:

Naptı yine?

Biri de onu yazsa yav keşke.
Bisey yapmadi ya arkadaslar abartiyor.

Muhammed Mostafayi nasil 1 transfer oldugu soruluyor. Yorum yapmak icin henuz erken 1.5 mac izledik daha, ama iyi bir transfere benziyo ozelliklerini sayiyo ama diyo Samatta'da ilk macinda 2 gol atti iyi baslamisti ama sonrasi malum zaten ortada diyo.

Ki hakli yani transferleri artik 1-2 mac ile yorumlanmamasi lazim.

Bisey yapmadi ya arkadaslar abartiyor.

Muhammed Mostafayi nasil 1 transfer oldugu soruluyor. Yorum yapmak icin henuz erken 1.5 mac izledik daha, ama iyi bir transfere benziyo ozelliklerini sayiyo ama diyo Samatta'da ilk macinda 2 gol atti iyi baslamisti ama sonrasi malum zaten ortada diyo.

Ki hakli yani transferleri artik 1-2 mac ile yorumlanmamasi lazim.
Mevzunun bu olduğunu sanmıyorum.

3 ay önce tüm Gs’lılar Marcao’ya gönderilsin diyormuş öyle mi 😂
20 kağıt veriyorlarsa gönderilsin diyorduk. Gerçi ben 15’e fitim.

Adam haklı. Fenerli diye sevmemezlik yapmıyorum ben. Bazı yorumlarına elbette ki katılmıyorum ama rahatsız etmiyor beni izlerken Fenerbahçeli olması.

Sozde objektif bir yorumcu, yersen tabi. Hande sumertas mevzusunda kendini belli etti zaten.

Azılı bir FT düşmanıdır.

Yıllarca objektif olduğu sanılıp güçlenmiştir, halbuki Rıdvan neyse bu da odur.

Geri
Üst Alt