Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiği gibi çata çat oynadık.
43:55
Defansif olarak zayıf dediği Boey bir tarafına girmiş mi?
Bir de Kopenhag maçında Boey'in tarafından geldiler safsatasını uydurup Manu maçında Rashford-Boey eşleşmesi "ben demiştim"i hazırlamıştı. Boey götünde patlattı. Çok sinsi bir herif. Ahmet Ercanlar bundan şerefli
Çıkmaz olaydı o programa. Okan Torreira 1. tericihimdi demişti o programda. Daha birkaç hafta önce Torreira Okan'ın 1. tercihi değildi dedi Demirkol. Ya kendi programından haberi yok ya da operasyon çekiyor.Olm siz manyak mısınız lan. Sizin her söylediğiniz şey doğru mu çıkıyor. Nasıl bir beyniniz var.
Git Okan Buruk başlığına, 4-5 yıl önce Bu şerefsiz bize asla gelmemeli diyen adam herkesten fazla Okan buruk savunuyor şuan.
Sinsiymiş, banane abi, sizin düşündüğünüz düzeyde bi adam olsa Okan Bunun programına niye çıkıyor, çıkmazsın götü boklu kıytırık youtube programına bir şeyde kaybetmezsin.
Salın abi insanları biraz
Çıkmaz olaydı o programa. Okan Torreira 1. tericihimdi demişti o programda. Daha birkaç hafta önce Torreira Okan'ın 1. tercihi değildi dedi Demirkol. Ya kendi programından haberi yok ya da operasyon çekiyor.
Kabul etsen de etmesen de bu herifin klasmanı bu. Şirin göstermeye çalışma bize
Kapattım o zamanOkan Buruk olumlamalarını bir kenara bırak o vakit. sinsi adamın programına çıkan da sinsidir. Sen hain de diyordun bi aralar.
Ben niye savunayım olm, 2012 yılında konu açılmış, bu adam Galatasaray düşmanı biriyse kapatırsınız konuyu mevzu çözülür. Herkes düşüncesini paylaşıyor bu başlık altında hepsi bu
www.instagram.com
Bu Demirkol u sana çok benzetiyorumYine yağlanip ballaniyor aynı kişi tarafindan