mehmet demirkol

Utanmaz ahlaksız herif hiçbir şey olmamış gibi millete ahkam kesmeye devam edecektir

Senin kalıbına sokayım ezik herif. Hayatının sonuna kadar ezim ezim ezeceğiz oğlum seni

Senin gibilere nefes aldırmak bize haram. Her neferimizi bu gaye ile yetiştiriyoruz bilesin

Kaan kadar başına taş düşse yine de utanmaz bu sinsi herif.

Özür dilemeli ama kendisinde o erdem yok. Ancak kaos yaratılacak yerde ateşe odun atar. İşte Türk futbolu bir yerlere gidecekse, bunun gibileri temizlemeli.

Türk olmadigini düsünüyorum

Sebebini de tek tek aciklayayim

Milli takim da ben bildim bileli kriz cikarmaya calisan veya sanki islerin yolunda gitmedigini iddia eden bir gazeteci kendisi

Yillar önce kritik bir mac öncesi yine milli takim da kriz uydurmaya calisti,emre belözoglu kendisine tribüne dogru bir el hareketi yapmisti

Daha sonra prim mevzusunda yine basrol demirkol idi

Arda turan ve ona yakin olan isimlerin milli takima alinmadigi dönem basin toplantisinda önemli bir mac öncesi yine krize yol acan kendisiydi

Son katildigimiz turnuva da yine otel de oyuncular arasinda sorun var diye sacmaliklar uydurmustu turnuva devam ederken

Simdi de portekiz macindan sonra yine iftira atmaya basladi

Tek bir amaci var,Türkiye milli takimi basarisiz olsun

Bilincli yaptigi icin kendisinin bir Türk düsmani oldugunu düsünüyorum

Bunlarin hepsi tesaduf olamaz

geçen sezon trabzonspor'un kadıköy'de fenerin İÇİNDEN GEÇTİĞİ maçta, sarı kartlı osayi'nin kendini komik duruma düşüp penaltı beklediği ve hakemi aldatmaya yönelik ikinci sarı karttan atılmadığı pozisyon için:

"osayi maçın heyecanıyla böyle bir şey yapıyor. adrenalinden. yoksa kötü niyetli değil" demişti.

bakalım bu akşamki (göztepe deplasmanı) şovu için ne diyecek.

atilla'nın verdiği penaltı ve skorun çok güvenilmezliği zaten 2 pozisyonda 1.60 xg getirmiş. aynı şartta bizim lehimize verilmeyen penaltı 0.80 xg götürmüş. biz deplasmanda 70 dakika skoru alarak oynadığımız maçta 1.60 xg yakalamışız, fener bu 2 rezaleti çıkar 2'de kalmış.

zaten ahlaklı bi adam olsa götten uydurulan penaltıdan sonra değişen oyunu performansa bağlamazdı ama fenerli olduğu için yüzyılın en rezalet penaltısını göz ardı edip ondan sonra gelişen oyunu değerlendirmiş. yapmış gene emir-kolculuğunu.

İzlemezseniz hiç bir söyleminden rahatsız olmazsınız.

Geri
Üst Alt