Mehmet Ekici, Galatasaray Yolunda!

Sağlıklı olsa Türkiye'nin en yetenekli birkaç oyuncusundan biridir ve ilk 11' imizin değişmez elemanı da olurdu ama hep sakat, hep sakat be kardeşim.

Bizim Bi Murat abimiz var, 1992 den sonra hayatında ciddi bir değişiklik olmadığı için hep 92 den öncesini anlatır.

Bizim mevzularda buna dönmeye başladı iyice

Bunun yerine gidip marketten ekici meşhur ezine peyniri alırım, hiç değilse kahvaltım şenlenir..

Mehmet Ekicisine de..!

Kendisi hakkında oluşturulmaya çalışılan kronik sakat algısını elimizin tersiyle itiyor, derhal takımımıza dönmesini, bir an önce muzaffer olmasını bekliyoruz. Buna inancımız tam şüphemiz ise sıfırın altındadır.

Bu adam küme mücadelesi veren fenev’de bile tutunamadı bizde ne işi var! Kolpa haber panik yapmayalım..

bizim selçugun son 5 senedeki fiziğini ondan 5 sene evvel almış, kötürüm bir topcu :)

Florya’da transfer çalışmaları devam ederken; yeni bir isim için daha harekete geçildi. Emre Kılınç, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan ve Fatih Öztürk gibi yerli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray, bir transfer daha yapacak. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’deki sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici’yi gündemine alan Cimbom, deneyimli futbolcuya sözleşme teklif etti.

GALATASARAY’DAN MEHMET EKİCİ’YE MAÇ BAŞI TEKLİF!

Ekici’yle masaya oturan sarı-kırmızılı camia, futbolcuya maç başı ücret teklif etti. 30 yaşındaki futbolcunun sürekli olarak sakatlanmasından dolayı böyle bir önlem alan Aslan, Ekici’nin teklifi kabul ettiği takdirde tecrübeli orta sahayı kadrosuna bonservis bedeli ödemeden katmış olacak.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında kadroya dahil edilmeyen Mehmet Ekici, ligin ikinci devresinde yeniden takım listesine dahil edilmişti. Ekici, ikinci devrede çıktığı 8 Süper Lig karşılaşmasında 1 asist yaptı.

HALUK AYYILDIZ / ASİST ANALİZ

Mehmet Ekici dransfer görüşmesi

Yönetim : Hocam Ekici'yi önerdiler ne diyorsun?
Hocam : Biz oynatırız sıkıntı yok.

Yönetim : Yürüyebiliyor mu?
Menecer : Evet.
Yönetim : Ne kadar istiyorsunuz?
Menecer : boş kontrata imza atarız, maç başı da olur.
Yönetim : Tamam sar o zaman...

Geri
Üst Alt