Mehmet Ekici, W.Bremen ile anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Ekici "W.Bremen İle anlaştı"

ileride nuri gibi mesut özil gibi büyük takımlara gittiğinde deriz keşke alsaydık diye ... hafiften mallık var bizde..

Cok dogru dedigim gibi cogu Lig kalitesinden Türkiye'ye gelmek istemez.

Ama Taner Yalcin ve diger yerlileri hemen kapmamiz lazim.

Öyle Sezer fln olmaz

Anca Barış gibileri gelir:)

Evet. Onlardan da bi cacik olmuyor. Serkan Calik - Baris Özbek.

Ya ben size yemin ediyorumki ben bile Baris'dan daha iyi oynuyorum. Belki onun kadar agresif degilim ama ondan 2 kat üstünüm (10 Numara pozisiyonunda)

Kendimi övmek istemem ama benim takimdakilerinin hepsi Baris'dan daha iyi teknik kapasitesine sahip

Cevap: Mehmet Ekici, W.Bremen ile anlaştı

Aysal yönetimindeki bu rahatlık hiç hoşuma gitmiyo.Bu adamları kaptırdıktan sonra kimi alabileceklerini düşünüyolar acaba?

Şu anda piyasada bizim yerli kalitemizi artıracak 4-5 tane yerli var ve hepsini de kaptırmak üzereyiz

Kayseri,Bursa,Antep'dende oyuncu almak çok zor.

Taner Yalcin - Mehmet Ekici - Selcuk Inan - Ersan - Serdar Kesimal - Cenk Tosun bak yerli kalitemiz nasil artiyor. Ama artik cok cok gec :)

Secim sürecini uzatmakla cok büyük zaman kaybettik. Bunu ben gecende söyledim. Yeni baskan secilecek yönetim kadrosu olusturulacak falan daha cok zaman alir malesef.

Hayirli ugurlu olsun. Sozlesmesi biten kaliteli oyuncular icin daha onceden calisma yapalim diyoruz. Daha yonetim secilmemis ki ortada. :( Her isimiz bir engel.

Seref Aydin istifa :D

ben yanlış hatırlamıyorsam seref aydın mehmet seneye galatasarayda demişti ve bu güne kadar onun haberleri benim gördüğüm kadarıyla aynen çıktı.o yüzden benim içim rahat mehmet bizde :)

ben yanlış hatırlamıyorsam seref aydın mehmet seneye galatasarayda demişti ve bu güne kadar onun haberleri benim gördüğüm kadarıyla aynen çıktı.o yüzden benim içim rahat mehmet bizde :)

Sonradan da gelmeyecek dedi. Bekleme. Werder Bremen almış işte.

Hayirli ugurlu olsun. Sozlesmesi biten kaliteli oyuncular icin daha onceden calisma yapalim diyoruz. Daha yonetim secilmemis ki ortada. :( Her isimiz bir engel.

Sözleşmesi bitmiyordu bu yıl.

Zaten gelmesine imkan yoktu arkadaslar. Bu yasinda neden Türkiye´ye gelsin ki? Hayatinin hatasini yapar. Futbol oynanan bir ülkeden niye tekme tokat futbolu oynanan bir lige gelsin böyle bir potansiyeli varken? Önümüzde bir Berkant örnegi var. O zamanlarin Nuri Sahin´iydi kendisi

Ya arakadaslar Seref Aydin acikladi dedi Hagi ve Polat kalsaydi Mehmet 100% de 100 % bizdeydi.

Ama Yönetim degisdi Hagi gitti ---> Mehmet'de gitti kendi acikladi bile biraz takip edin konusacaksaniz :)

Birer birer gidiyor adamlar bir kaç güne Hamit'te gider. Lig bittiği gibi Selçukta gider bakakalırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt