1- Diyor ki erken seçim için olay stattaki protesto olayından sonra başlamış. Galatasaray Başkanı öyle davranmaz diyor. Ben de diyorum bunu ama olayları bir de Galatasaray açısından düşünelim. Riva var, stad var vergi borcu var. Riva'nın üzerindeli ipoteğin kaldırılması var. Bunların hepsi bürokratik işlemler ve neler döndüğünü hepimiz biliyoruz özellikle şu dönemde. Aynı durumda kendisi kalsa ne yapacaktı acaba? Rest mi çekecekti?
Ya da bu olaylar olurken neden çıkıp birşey söylemedi de sportif olarak dibe vurmamızı bekledi?
2- Birin devamı olarak sportif olarak başarılı olsaydık protesto olayını, duruşu falan tartışmayacak, gıkını çıkarmadan mevkiisinde oturacaktı Helvacı. Bence tabii. Ben burada fırsattan riyakarlık dörüyorum.
3- Galatasaray zaten dibe vurmuş. Ağırlımız yok denecek kadar az ve sen çıkıp yönetimin içinden biri olarak hem de, herşeyi iyice kaosa sürüklüyorsun. Dün de yazdım Bjk maçında net 5 tane golümüz sayılmasa çıkıp tek kelime edecek durumda değil kimse Başkan dahil. Kimse takmaz çünkü.
4- Üstünel mevzuu. Bir tek o çalışmıyordu ki? Diğer yöneticiler ıkıp böyle birşeyi neden dile getirmediler?
Hangi şişirilmiş adamlar bu arada? Sadece Elano patladı, Keita-Neill iyi zaten. Kiralıklara da para gitmedi. Adnan Sezgin'i de Haldun Üstünel'i de suçlamam zaten bu konularda.
Sonuçta öyle ya da böyle adam seviliyordu ve Helvacı bunu çekemedi. Ben açıklamasını canlı izledim ve bunu gördüm.
Daha da sayabilirim ama çok uykum geldi. Daha erken gelseydin kapışırdık