Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Helvacı, Basın Tribünü'ne konuk oldu | TRT 3

Herkes Ünal Aysal'ı parası var diye istiyor.

Ben parası için degil itibarı için başkan olsun istiyorum..

Galatasaray ismi şuan 3 kurusluk televizyon programlarında adeta çerez.

Ünal aysal gelince böyle olmayacagına eminim.

helvaciyimi calistirmis:)

inanmiyorsun heralde degilmi buna?

arkadasim okuyormusun yazilani

akilli adamlar diyorum ikiside

sen bana ama bak aysalda boyle diyorsun

ciddimisin?

niye inanmayayım arkadaşım aıg hısselerı zamanında avukatlıgını yaptıgını kendı soyledı mılletı okumuyo dıye sorgularken sız de bısıler kacırabılıor mussunuz demek kı

benim anlamadigim su

sanki fenerli biriyle GSli biri kapisiyor baskanlik icin

bazi yorumlar saka gibi gercekten

bişi demedik kızma:)

Yok kizma degil bu durum avantaj bence. Gecmisleri simdiye golge vuruyor cogu zaman. Gecmisteki mentalitesi o donem futbol mentalitesi ile uyusmus ve basari gelmis olabilir. Bu konuda takdir edilir. Fakat temel cikis noktasi bu olursa yani tek referans o donem olursa cok fazla hayal kirikligi yasanir.

Bazen bilmeden kisileri cok fazla ve direk aciklamalari uzerinden degerlendirmek biraz da cemberin disindan bakmak avantaj sagliyor. Denilen seylerin gunumuz futbolu ile uyumlu olmadigini goruluyor Ali Durust ozelinde.

niye inanmayayım arkadaşım aıg hısselerı zamanında avukatlıgını yaptıgını kendı soyledı mılletı okumuyo dıye sorgularken sız de bısıler kacırabılıor mussunuz demek kı

yok ole bisey

uydurmaca

ac oku ogren

helvaci klupten dokumanlari istemis yarin oburgun gelirmis

cok istiyorsa aysala gonderirmis paranin kime gittigi gorulurmus

ayrica aysala af etmedi o bilmeyebilir dedi klubun kime ne odedigini o zamanlarda dedi ama keske bilmeden itham etmeseydi dedi

Serdar reis dogrulari soylemis bana like basmak duser.

Helvaci cok dogru seyler soyluyor ve Unal Aysal gibi oraya zorla konmus gibi durmuyor.

Ne demisler “A great leader's courage to fulfill his vision comes from passion, not position.”

ünal aysal ilk defa böyle programlara katılıyodur tedirginligi normal. helvacı mecazi anlamda kaşarlanmış bu konuda:)

bu arada helvaci birsey daha dedi

iletisim sitemi kuracagim dedi

her taraftarin portaldaki sorusuna en gec 15 gun icinde bir sekilde cevap vermek istiyoruz dedi

GSda yalan olmayaccak hersey seffaf olacak dedi

adam sorunun hangi prensiplerde oldugunun cok farkinda

taraftarin klupten koptugunun farkinda

felsefi laflarina sapka cikarmak gerekir

bos bos vaatler yok gibi

ama yapar yapmaz onu goremeyiz simdiden

Unal Aysal'in "ben hayatimda bir calisanimdan hic ozur dilemedim" lafi terbiyesizligin son noktasi. Ben de adami efendi sanirdim. Ozhan Canaydin'in tuyu etmez.

Yok kizma degil bu durum avantaj bence. Gecmisleri simdiye golge vuruyor cogu zaman. Gecmisteki mentalitesi o donem futbol mentalitesi ile uyusmus ve basari gelmis olabilir. Bu konuda takdir edilir. Fakat temel cikis noktasi bu olursa yani tek referans o donem olursa cok fazla hayal kirikligi yasanir.

Bazen bilmeden kisileri cok fazla ve direk aciklamalari uzerinden degerlendirmek biraz da cemberin disindan bakmak avantaj sagliyor. Denilen seylerin gunumuz futbolu ile uyumlu olmadigini goruluyor Ali Durust ozelinde.

tabiki dedigin dogru kimseyi gecmişinde iyiydi veya kötüydü diye degerlendiremeyiz. benim ünal aysala güvenesim geldi mesela. hayata bazı kişilere güvenmemiz lazım. eger güvenmessek yaşamanın bir anlamı olmaz

yok ole bisey

uydurmaca

ac oku ogren

helvaci klupten dokumanlari istemis yarin oburgun gelirmis

cok istiyorsa aysala gonderirmis paranin kime gittigi gorulurmus

ayrica aysala af etmedi o bilmeyebilir dedi klubun kime ne odedigini o zamanlarda dedi ama keske bilmeden itham etmeseydi dedi

ben de sendekı bu saldırganlıgı anlayamıyorum ac oku ogren laflarına falan gerek yok sonucta sen helvacı ben calısanı degılım dedıgıne ınanıyosun ben de aysal ın para verdıgım elemanım dedıgıne ınanıyorum . Şimdi aysal ın dedıgı yalan da helvacı nın dedıgı mı dogru madem tarafsızsın ıkı adaya da o zaman celıskı var soyledıklerınde..

Unal Aysal'in "ben hayatimda bir calisanimdan hic ozur dilemedim" lafi terbiyesizligin son noktasi. Ben de adami efendi sanirdim. Ozhan Canaydin'in tuyu etmez.

oyle reis ama cokta kizmamak lazim secim yarisi falan biraz agresiflik istiyorum ben

o koltugu biraz istesinler

ama tabi sacma sapan bir lafti

baska bir sekilde yapabilirdi onu

helvaci gecistirdi o olayi bugun takdir ettim

ben olsam sallardim saglam:)

belki özür dilencek bişey yapmadıgı icin özür dilememiştir:)

ben de sendekı bu saldırganlıgı anlayamıyorum ac oku ogren laflarına falan gerek yok sonucta sen helvacı ben calısanı degılım dedıgıne ınanıyosun ben de aysal ın para verdıgım elemanım dedıgıne ınanıyorum . Şimdi aysal ın dedıgı yalan da helvacı nın dedıgı mı dogru madem tarafsızsın ıkı adaya da o zaman celıskı var soyledıklerınde..

yahu aysal hakli olsa bile adamin sevisini almistir bir sureligine

sen otobuse binince sofore benim iscimmi diyorsun?

her turlu sacma sapan bir laf

maasli elemani olmadigini sende biliyorsun

helvacı nın medya da aysal aıg den para kazandı demesı terbıyesızlık degıl mı ?

yahu aysal hakli olsa bile adamin sevisini almistir bir sureligine

sen otobuse binince sofore benim iscimmi diyorsun?

her turlu sacma sapan bir laf

maasli elemani olmadigini sende biliyorsun

maaşlı eleman deil zaten avukatlık olarak parasını verdiği eleman ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt