🎗 Mehmet İsmail Sarıkaya

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
328d1c7082544864807a38561f4f040d.jpeg

1967 İstanbul doğumlu olan M. İsmail Sarıkaya, İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunudur. Gıda, İnşaat ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi olan Sarıkaya, 3 dönem 1905 GSYİAD Başkanlığı, Duygun Yarsuvat döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Dursun Özbek döneminde Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliği yapmıştır. İngilizce bilen Sarıkaya, evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

bu adamı her bokta görüyorum ama maçlara gelmiyor
evde 3D izliodur belki
günahını almıyalım

Sinirimi bozdu bu hiyar agasi. Ulan habire siritip durdu herif.

Bush'a firlatildigi gibi bende buna ayakkabimi firlatirdim herhalde o kurulda yer alsaydim üyeler arasinda.

siir bozucu bir görüntüydü kabul ama adamı tanımıyoruz böyle asıp kesmek de doğru değil , goy goy yapılabilir elbette..

kim la bu
olay ne

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Floryanın zeminini adam gibi yaptır adamı hasta etme. Rezil herifler

Eğitim şart

Alo sana sesleniyorum illa yeniden Twitter hesabı açtıracak

Eğitim şart

İsmail Sarıkaya'yı kaybettik

Kulübümüzde üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, mevcut dönemde Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinin yanı sıra üç dönem 1905 GSYİAD Başkanlığı gibi çeşitli kademelerde camiamıza önemli hizmetlerde bulunan 11671 Sicil Numaralı Üyemiz Mehmet İsmail Sarıkaya’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumun cenazesi 12 Temmuz Cumartesi günü öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Mehmet İsmail Sarıkaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin

Geri
Üst Alt