Mehmet Karlı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cE-F274xoAY[/media]

ben bu konuşmayı hoş bulmuyorum bu tavrı. benim kannaatim böyle. o bakımdan. faydası dokunan çok şey vardır olmuştur o ayrı o konu hakkında bilgim yok

O konuşma yıkmıştır A. Polat'ı ve başından sonuna kadar müthiş ve bir o kadar da haklı bir konuşmadır. Siz hayatınızda eyyamcı görmemişsiniz bence. Bu adama ve bu adamı neredeyse efsane yapan bu konuşmasına eyyamcılık diyenini de ilk defa görüyorum :D

O konuşma yıkmıştır A. Polat'ı ve başından sonuna kadar müthiş ve bir o kadar da haklı bir konuşmadır. Siz hayatınızda eyyamcı görmemişsiniz bence. Bu adama ve bu adamı neredeyse efsane yapan bu konuşmasına eyyamcılık diyenini de ilk defa görüyorum :D

belki de siz haklısınız .. benim hoşuma gitmeyen tavrıydı. neyse anlayışınıza teşekkür ederim hepinizin böyle tartışmak güzel oluyo :encouragement: :DD

MEHMET KAAAAAAARLIIIIIII MEHMET KAAAAAAARLIIIIIIII OOOOOOOOOOLEEEEEY OOOOOOOOOOOLEEEY OOOOOOOOOOLEEEEEEEEY

belki de siz haklısınız .. benim hoşuma gitmeyen tavrıydı. neyse anlayışınıza teşekkür ederim hepinizin böyle tartışmak güzel oluyo :encouragement: :DD

Yani olabilir renkdaş kimse eleştirilemez değil. Ama bence bu adamı sevmiyorum diyebilirdin. Daha anlaşılabilir olurdu. Bir neden olmasına gerek yok. Bir insan bir kişiyi antipatik bulabilir sevmeyebilir bunda bir anormallik yok. Ama eyyam ayrı birşey ve mehmet karlı'ya da haksızlık olurdu bence. Ne demek ben teşekkür ederim renkdaş. Forum bunun için var :asd:

Yani olabilir renkdaş kimse eleştirilemez değil. Ama bence bu adamı sevmiyorum diyebilirdin. Daha anlaşılabilir olurdu. Bir neden olmasına gerek yok. Bir insan bir kişiyi antipatik bulabilir sevmeyebilir bunda bir anormallik yok. Ama eyyam ayrı birşey ve mehmet karlı'ya da haksızlık olurdu bence. Ne demek ben teşekkür ederim renkdaş. Forum bunun için var :asd:

aynen renkdaş . sağol ;):encouragement:

bugünkü yönetim kurulu toplantısında maça çıkalım diyen tek kişi

abi cesaretinden dolayı alnından öpüyom

kavgaysa kavga yumruksa yumruk

atarız da yeriz de

Yine döktürüyor şuanda!

Galatasaray'ın yüz akıdır Kendisi.

Lise kültüründen gelen Tevfik Fikret'in yolunda ilerleyen değerli bir isimdir kendisi...

Mehmet Karlı: Bizde monşerlik vardır ama Beyoğlu'nda büyüdük. Gerekirse kavga etmesini de biliriz.

mehmet-karli_B.jpg

Mehmet Karlı, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’ni, ardından Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarını Oxford Üniversitesi’nde yaptı. İngilizce ve Fransızca bilen Karlı, halen Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmakta olan Mehmet Karlı evlidir.

Ne yaptın Berat?

Mehmet Karlı: Biz, ara sıcak yapılacak bir camia değiliz. O meydan er meydanı olsa biz her zaman çıkarız.

Mehmet Karlı: Federasyondakileri adam sanıyorduk.

Mehmet Karlı: 5 bin seyircide kısıtlama yaptılar. Çocuksuz kadınları maça almadılar. Otoparkı yasakladılar.

Mehmet Karlı: Fenerbahçe yöneticisine "Merak etme, her şey kontrol altında" diyen hâkime avukat müvekkilini vermez.

Mehmet Karlı: Atanan hakem 'şike davasında' Fenerbahçe yöneticisiyle tapesi çıkmış bir kişi.

attığın son tweetle yönetimde çatlak sesi mi yaratmaya çalışıyorsun karlı

2011de neler dedin

"GSARAYDA TÜRK KÜRT YOKTUR. GSARAYDA ZENCİ BEYAZ YOKTUR."

GSARAYDA SAĞ SOLDA OLMAMALIDIR.

bir derdiniz varsa lütfen ünal aysal ve necati demirkolla görüşün. tepkinizi twitterda dile getirmeyin.

Polatın ibra edilmemesinde etkisi var

Yıllar sonra başkan olur bu adam

Geri
Üst Alt