Mehmet Karlı:

Cengizhan Kaya

Ulubatlı Souness
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı, ödemelerinde gecikme olduğu gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet eden Boşnak futbolcu Izet Hajrovic'in menajerinin, Galatasaray'dan şantaj yoluyla para koparmaya çalıştığını söyledi. Karlı, Galatasaray Adası'nda düzenlenen temmuz ayı olağan divan kurulu toplantısında üyelerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Hajrovic'in kötü niyetli olduğunu belirterek, "Hajrovic'in menajeri, Galatasaray'a şantaj yapmaya çalışmış ve kulübümüzden gayri hukuki ve etik dışı yollarla para koparmaya çalışmıştır. Sayın Başkan da bu görüşmelere taraf olmak durumunda kalmıştır. Bu istekler gerekli bir dille geri çevrilmiştir. Bütün bunlar savunmamızın içinde yer almaktadır" diye konuştu. Sarı-kırmızılı takımda 37 profesyonel futbolcunun Hajrovic'in bahsettiği sorunların hiçbirisini yaşamadığını anlatan Karlı, şunları kaydetti: "A takımda 37 sözleşmeli sporcumuz var. Hiçbirinde böyle bir sorun yaşanmazken, maçlarda aldığı az süreden ve Türkiye'deki yabancı sınırlaması nedeniyle daha fazla yer bulamayacağından şikayetçi olduğunu açıkça dile getiren, Türkiye'den gitmek için bir vesile arayan bu zat, kötü niyetle Galatasaray'ı böyle bir durumun içine çekmiştir. Biz de bu durumla ilgili savunmamızı hazırlıyoruz." Mehmet Karlı, Boşnak futbolcunun FIFA'ya başvurarak geçici lisans aldığı yönündeki haberlere de değinerek, "Basında bu yönde yanlış haberler çıkıyor. Hajrovic, bugün itibariyle FIFA'dan geçici lisans almamıştır. Bunun altını çizmekte fayda görüyorum" ifadelerini kullandı. Galatasaray Kulübü'nün Izet Hajrovic'in şikayetiyle ilgili 18 Temmuz Cuma gününe kadar FIFA'ya savunmasını sunacağı bildirildi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne pislik adam çıktı bu hajrovic

Basında bu yönde yanlış haberler çıkıyor. Hajrovic, bugün itibariyle FIFA'dan geçici lisans almamıştır. Bunun altını çizmekte fayda görüyorum"

ne yalancı yöneticilerimiz var arkadaş gözümüze baka baka yalan söylüyorlar ayıb be kardeşim çıkarın verin cebinizden 8 milyon €

Basında bu yönde yanlış haberler çıkıyor. Hajrovic, bugün itibariyle FIFA'dan geçici lisans almamıştır. Bunun altını çizmekte fayda görüyorum"

ne yalancı yöneticilerimiz var arkadaş gözümüze baka baka yalan söylüyorlar ayıb be kardeşim çıkarın verin cebinizden 8 milyon €

Yonetici mi yalanci yoksa gazeteciler mi?

Gecici lisans ciktigina dair bir resmi belge var mi?

Canım kardeşim siz bu adamın alacaklarını zamanında ödediniz mi, ödemediniz mi? Buna cevap verin.

Aziz'in şike açıklamaları gibi kıvırarak cevap veriyorsunuz, yok kötü niyetli, yok bilmem ne diye.

gökay cafer yıldız renkdaş uzatmayalım lütfen yalan söylüyor işte neyi sanmıyon tanıyormuşsun gibi

Sen hajrovic ve menajerini çok iyi tanıyor olmalısın herhalde sana geçici lisansını göstermiş hajrovic.

kulüp olarak haklı olsak bile bu karaktersizin takımda kalmasını istemiyorum.defolup gitsin

bizim yöneticiler gazetelerden daha yalancı renkdaş

hayroviç konusunda prob yok dediler adam çekti gitti

görücez kesin geçici lisans da almıştır

leasing yaptık demesinler de sonra

yahu adam diyoki diğer 37 futbolcuda problem yok! hayroviç kadroya girememe endişesi yüzünden çekip gitmek istiyor o mejerinin gazıyla böyle haddini aşan girişimlerde bulunuyor diyor! siz hala; ama aysal fatih terimiasiasdasffa.....

Sen hajrovic ve menajerini çok iyi tanıyor olmalısın herhalde sana geçici lisansını göstermiş hajrovic.

kulüp olarak haklı olsak bile bu karaktersizin takımda kalmasını istemiyorum.defolup gitsin

gügörcüm hayroviç aldıysa aldı geçici lisansı bunu konuşmak bile yönetimin acizliği

bnc de geçiciyi aldı davayı da aldı kazandı 7-8 koparacak kulüpten

yoksa bu laf çıkalı 2 hafta oldu hayroviç hayal görüyor olsa yönetimin içinde etkisiz bir adam 15 gün sonra mı açıklama yapardı, o gün başkan yok öyle şey derdi

lütfen mantık ceketimizi giyerek yorum yapalım

hayır azılı terimşörsün ya hani yönetim bir hata yapsada sallasam modundasın.

mal ya

melonun yerini dolduracak tek adam emre candır bugün itibariyle

üstelik türk ve 20 yaşında

leverkusene gitmeden bastırsak alırdık

batırdı gsyi adam egosu yüzünden

hagi, popescu, taffarele dua etsin yoksa şimdi hikmet karaman gibiydi

:wink-new:

yönetimi de eleştiriyorum o da bi gerçek:pirate:

:wink-new:

yönetimi de eleştiriyorum o da bi gerçek:pirate:

tumblr_lswo5tDw2L1qiw8vm.gif

Geri