Mehmet Özbek, Ömer Şişmanoğlu'nu Getirecek!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
omer_sismanoglunun_yeni_takimi_belli_oldu_1406959759_5674.jpg

Lukas Podolski'nin satılmasıyla elinde sadece Eren Derdiyok kalan Igor Tudor, gelecek sezon derin bir kadro istiyor.

Hırvat teknik adam, Eren'in önünde birinci forvet istiyor. Fakat her türlü sakatlığın da göz önüne alınarak bir de yedek santrafor talep etti.

Futbol Şubesi Sorumlusu Mehmet Özbek ise Tudor'un önüne Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Ömer Şişmanoğlu'nu getirdi. İstemesi durumunda 27 yaşındaki golcü oyuncuya sözleşme imzalatabileceklerini iletti.

Tudor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan golcü oyuncuyu fazla sıcak bakmasa da alternatif listede bulunmasını istedi.

A Spor

PORTAL HABERİ

Son düzenleme:
transfer manyağı olduk yetherrrr memo özbek başkannn

mehmet özbek adını gördükce siteye girdigim gibi cıkıyorum ya simdiki gibi sinir olup sövüyorum yada dogrudan cıkıyorum

beni al beni. Yillik 150 bin euro ver. Üstelik alman ekolündenim. Sabri kadar kosar, Digerleri kadar kazma oynarim

Adamlar vizyona tepki olarak doğmuş. Gerçi haber de yalandır zaten.

Ovv mütüş transfer kesin her maç hat-trick yapar ... :mad:

Gerçekten bunun adı vizyonsuzluk iş bilmezlik filan değil bunun adı şerefsizlik ....

ama Dursun iyi niyetli yea ;( diye ağlayan andavallara sesleniyorum aha görüyorsunuz niyeti ...

Geri
Üst Alt