Aziz Yıldız

Berlin Panteri
1458510448228.jpg

Dursun Aydın Özbek'in kardeşi. Vasfı nedir bilinmiyor ama başkanın kardeşi kontejanından Galatasaray'da gayrı resmi bile olsa göreve başlamıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynı zamanda Dursun Özbek'in ortağı. Tüm işlerin %50'si Dursun Özbek'in, %50'si Mehmet Özbek'in. Yani maddi açıdan Dursun Özbek ile aynılar. Liseli değil.

gülüyorum sadece :D
allah sonunda belamizi verdi

Ya bu adamı her gördüğümde aklıma haşortmanlı geliyor :D

e4baccbe7efabaa8b45b25c042a24168.jpg

Tapatalk

Okan Bayülgen'e de benziyor zorlarsan yandan hafif. :D

Hey Allah'ım ya...

Aykut'a benziyorsa faydalı olur.

Emmioglunu falan da getirsin Hamzanin yerine.

Aile ortami olusturalim :)

Bu olay tam bir rezalet. Kardesi de basarili bir is adami galiba, yani görev yapmasi sakincali degil. Ancak Dursun Baskan daha bir ay önce taraftarin gözünün icine baka baka yalan söyledi. Yok orayi tamir ediyor, yok insaat isleri ile ugrasiyor Florya´da diye. Megerki rakamlari belirleyen, transferlerde sözlesmeleri hazirlayan kisi kardesi.

ufak arastirma yaptim , bizim baskan Dursun Ozbek kardesiyle ortak bir sirket sahibi ..

Dursun bey suanda kendi cebinden parayla kulubun mali konularini ele almis durumda .. bu para kendi firmalarindan geldigi icin bunlarin yonlendirmesini kardesine yaptiriyor .. eee oda tabiki beraber kazandiklari paranin adam akilli harcanmasini istiyor o yuzden kulupte isler yapiyor .. ama yonetimde degil

Görüyorum ve arttırıyorum. Bana da Saddam'ı çağrıştırdı.

Hamzanın da oğlu kamptaydı zaten. Yakın da İtalya filan deplasmanların da bi roma yapılır yani

Geri
Üst Alt