GSCimbom
Mehmet Sepil: "Kulüp olarak hiç borcumuz yok"
Murat Saylak

Mehmet Sepil: "Kulüp olarak hiç borcumuz yok" Sayfa 2

Murat Saylak ·

Cevap
34
Okunma
1,8K
Sayfa
2/2
1 sene daha idare edip takimin bu sekilde bir yere varmayacagini anlayip tuyecek bir baskan profilinde. zaten 60 yasinda bir bilyoner neden takim satin alip her hafta yasin manyagini izler ki dunyada o kadar topcu varken

Göztepe ve Kasımpaşa' yı çok takdir ediyorum. Gerçekçi bir yaklaşımla, hadlerini bilerek, çok doğru kadro planlaması yapıyorlar yıllardır ve olumlu sonuçlarını da alıyorlar haliyle. İki sezon önce Kasımpaşa ligden düşecek ilk takım olarak görülüyordu, zorlanmadılar bile; büyük harcamalar yapmamış olmalarına rağmen gayet iyi durumdalar şu an. Bir tek Kemal Hoca' yı gönderip Denizli' ye sarılmalarını yadırgadım. Onu da Göztepe kaptı hemen. Ki Kasımpaşa ile Göztepe arasında gizli bir bağlantı da var gibi. Daha önce Kasımpaşa' da bulunan Castro, Titi, Kemal Hoca şimdi Göztepe' deler...

Göztepe ve Kasımpaşa' yı çok takdir ediyorum. Gerçekçi bir yaklaşımla, hadlerini bilerek, çok doğru kadro planlaması yapıyorlar yıllardır ve olumlu sonuçlarını da alıyorlar haliyle. İki sezon önce Kasımpaşa ligden düşecek ilk takım olarak görülüyordu, zorlanmadılar bile; büyük harcamalar yapmamış olmalarına rağmen gayet iyi durumdalar şu an. Bir tek Kemal Hoca' yı gönderip Denizli' ye sarılmalarını yadırgadım. Onu da Göztepe kaptı hemen. Ki Kasımpaşa ile Göztepe arasında gizli bir bağlantı da var gibi. Daha önce Kasımpaşa' da bulunan Castro, Titi, Kemal Hoca şimdi Göztepe' deler...
Her ikisini de sahibi satmak için yapıyor tıpkı gökselin yaptığı gibi onun için bu boş dandik takımları bize örnek vermeyin bunlar entel dantel konuşmalar ama gerçek hayatta karşılığı yok alın size gerçekler;

Kimin dediğine değil ne dendiğine bak hakikat olduğunu sen de biliyorsun
Burada Göztepe ve Kasımpaşa' yı konuşmamız, Galatasarayımıza doğrudan örnek göstermek anlamına gelmiyor. Onların çapı ile Galatasarayınki elbette bir değildir...

Ancak hatırlatayım, geçen sezon Ndiaye' ye yağlı müşteri çıkmasaydı, şampiyon olmamıza rağmen, men cezası almak suretiyle kesin olarak bizim kazandığımız UCL geliri FB ye gidecekti bu yıl. Böyle bir sözümona 'Kadro planlaması'' nın yanlışlığı çok açık değil mi?...

Şu an görmeyi arzu ettiğimiz transferlerin yapılamamasının ana sebebi, kadronun maaş yükünün çok yüksek olmasıdır; bunu aşıp da 'nokta' transferler yapmak zannedildiği kadar kolay değil. Elbette yönetimin beceriksizliği-TD ün yanlış tercihleri (Emre mesela, aciliyeti ve önceliği yoktu bana göre) de yadsınamaz ama ikincil plandadır...