Mehmet Topal Fenerbahçe'de Kaldı!

Derin bi oh çektim açıkçası, o formayı giymesini istemezdim, üstüne bir de kazık, fener zarar etmeye devam ediyor

Cok iyi oldu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun'un song'u alacağını zannedenler de varmış :D

Neyse, her türlü iyi haber.. yemişim song'unu..

Topal bizde eskiden oynarken de beğenmiyordum, 10 yıl yaşlı halini ne yapalım..

Süper haber.

Bir de bu hiyarla ugrasmamamiz iyi oldu. 3 Milyona gelsin diyenler vardi bir de hey Allahim ya.

Sonra Aysal yok söyle Selcuka para verdi yok söyle Buraka para verdi diye zirlayip durursunuz halbuki sizde aynisini istediniz iste son günlerde.

Guzel haber, simdik song'un transferini bitirme zamani.

maç başları ile beraber yıllık 3,5 kağıttan 4 yılda 14 milyon euro. Tl olarak 46,2 milyon TL. primleri de eklersen 50 MİLYON TL

karaktersiz nontvspor dan bu haberi bekliyorum zira bizim tüm topçuların ücretlerini neredeyse japon yenine çevirip yayınlayacaklar.

Ben meloyu gördükten sonra bunlar bana Ayman Abdülaziz geliyor.
Şükür ki gelmedi ama dursun baskan üzülmüş olabilir.

Son düzenleme:
Neusödter alıp önlibero diye sunulunca topalı arayacağız galiba.

2.6 milyon euro + 4 sene + 20 bin mac basi. 34üne kadar kadroda olacak bu durumda. kazik fiyatlar.

almadigimiz daha iyi. josef'in kontrati da var zaten mis gibi iki tane kazmatorla oynarlar :D

Aynen oyle.

Takimin gobeginde yilda 3 er milyon kazanan 2 tek yonlu kazma ile hic bisey yapamazlar.

Haa bide diego da kalsa nefis olur ! :)

Iste boyle diyorum birden baskanin dursun oldugunu hatirliyorum sonra kendi kendime niye seviniyorum ki diye soruyorum! :( :( :(

bizde xabi alonso , arturo vidal var ya o bakımdan mehmet topal fenerde kaldı diye seviniyoruz ..ücreti çok olabilir ofansif zekası az olabilir haklısınız ama bizde selçuk , bilal gibi adamlarla kıyaslanınca hiç de fena bir oyuncu değil. ki selçuk öyle az buz da para almıyor bizden . 2019 yılına kadar kaz gibi yolacak bizi.
makul bir ücrete bize gelmesini isterdim . çünkü mevcut yönetim song falan alamaz hayal kurmayın . donk salağını bile melo'yu satarak anca aldılar.

bunlar da souza ve topal ayn tip güzel oldu

müthis, muazzam haber

Geri
Üst Alt