Mehmet Topal: "Galatasaray'da oynamak isterim"

3lü ortasahada Belhanda ve baneganın arkasında tek oyuncu olarak oynayabilecek başka uygun maliyetli alternatif Türk oyuncu yok gelmeli. İstemeyenler kimi istiyor emre canı mı isim verin.

Iyi bir alternatif diye diye böyle katkısı kısıtlı veya hiç olmayan oyunculara para saçıyoruz sonra da yönetim çıkıp bütçe kalmadı diyor.

Sakin olalım. Kimsenin para saçtığı yok. Oyuncu gelmişçesine yorum yapmayalım.

32 yasindaki Fernandoyi yasli diye gonderip 33 yasindaki copu alimicaz herhalde.

Terim milli takimda bile bu adamı hep stoper oynattı neden hem de bu yaşta fernando gibi adamın yerine orta sahaya koysun?.

Çöp oğlu çöp... hala çöp isteyenler var... büyük takimdan birbirine giden hiç bir çöp faydali olmaz...

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet topal’i istiyen kendini elletiriyordur. Mehmet topal ne lan manyakmisiniz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

sen emeklispora git anca orda oynarsın. bir de avrupaya gitmek istiyom demezlermi?

Türkiye'de en rahat yerli oyuncu bulabileceğiniz pozisyonlardan birinde oynuyor. Ayağı top yapamayan stoperden bozma 6 numara. Az bir düşünerek aklıma gelenler Ceyhun Gülselam, Volkan Fındıklı, Aytaç Kara. Hepsi Topal'dan genç, en iyisi de onun alacağı paranın yarısına oynar. Gerek yok.

Türkiye'de en rahat yerli oyuncu bulabileceğiniz pozisyonlardan birinde oynuyor. Ayağı top yapamayan stoperden bozma 6 numara. Az bir düşünerek aklıma gelenler Ceyhun Gülselam, Volkan Fındıklı, Aytaç Kara. Hepsi Topal'dan genç, en iyisi de onun alacağı paranın yarısına oynar. Gerek yok.

Dayı sen kimsin bilmiyorum ama yorumlarina bakiyorum cok mantikli yorumlar yapiyorsun , ellerinden operim.
saygilar

Geri
Üst Alt