Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Senle laf yarisina giremiyecegim bi eziksin arkadasim. Klavye delikanlisi diyosun da nerelisin bursadaysan eger goruselim hemen .

Hadi git yavrum oyna bir taraflarınla yürü kuçu kuçu.

Saol zamanlamana iyi diger arkadasa msj atsim ban ceksin diye sen yetistin :) Neyse bu topigin artik kapatilmasini istiyorum. F5 amacina ulasti aldi topuzu bir diger amaci olan Rijkaard transferini golge dusurmeye calismalari gerceklesmesin. Resmi imza atildi konu kilitlensin.

Noldu lan Necati sesin kesildi ... Kuş beyinli...:f68.gif:

Saol zamanlamana iyi diger arkadasa msj atsim ban ceksin diye sen yetistin :) Neyse bu topigin artik kapatilmasini istiyorum. F5 amacina ulasti aldi topuzu bir diger amaci olan Rijkaard transferini golge dusurmeye calismalari gerceklesmesin. Resmi imza atildi konu kilitlensin.

Rijkaard Neekens ikilisi iyi işler yapacaklardır ama bu kadro onlara uymaz, GS devrim istiyorsa bu ekibe 2 sene sabretmeli, bu kadro bize yeter, sistemi boşverin..vs işlerine girerse taraftar Aragones'den farkı kalmaz, bunlar sistem adamları FB bu sene meyvalarını yiyeceği adamı gönderdi gerçi kendisi aksi bir ihtiyardı ama olsun :)

Necati Aksu takma adlı zat ihraç edilmiştir. Konu kaldığı yerden devam lütfen.

Provokasyon girişimine sağduyulu yaklaşım göstermeniz sebebiyle teşekkür ederim.

Emre'yi sindiremeyen Fenerli arkadaşlar Topuz'u nasıl sindireceksiniz ? :o

Galatasaray 'a selam...

moderatör notu : aleykümselam genç.

Necati Aksu takma adlı zat ihraç edilmiştir. Konu kaldığı yerden devam lütfen.

Provokasyon girişimine sağduyulu yaklaşım göstermeniz sebebiyle teşekkür ederim.

Abdulah abi böyle adamları nasıl alıyorsunuz ya .. İnsan ismine bi bakar ya Mülayim Votkacı...

Ben o kadar üye olmak için uğraştım ama bunlar 1 dk'Da üye oluyorlar nasıl bi iş bu....

Bu örnek, "forumumuzda provokasyon yapmanın doğru bir girişim olmadığını" anlatmıştır umarım.

Dedikleri hiçbir şey forumda barındırılmıyor, üstüne üstlük dünyanın lafını yiyorlar.

Elde edilen hiçbirşey karşılığı dünya kadar laf. :rolleyes: Ben açıkcası kabullenemezdim.

Bu durumu kimseye önermiyor, futbol konuşabilen rakip takım taraftarlarına ise kapımızın açık olduğunu yineliyorum.

Abdulah abi böyle adamları nasıl alıyorsunuz ya .. İnsan ismine bi bakar ya Mülayim Votkacı...

Ben o kadar üye olmak için uğraştım ama bunlar 1 dk'Da üye oluyorlar nasıl bi iş bu....

Anlamak kolay değil. :) Zaten kayıtlarımıza göre aynı kişi değiller, ip adresleri aynı değil. Foruma Mayıs sonu gibi kayıt olmuşlar.

Başvuruda bulunulan isimlerde ise belli kriterlerimiz var ama bu isimde pek bir anormallik görülmemiş demekki. Zaten o adı yada soyadını kullanan yüzlerce kişi vardır.

Şurda bu haklı, o haklı falan demeyin.

Fenerbahçeyi sevmem ama Beşiktaş'ı daha da sevmem.

Kim ne derse desin, bu olay Fenerbahçenin kararlılık ve düzgün yönetim işini ortaya koymuştur.

Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz ortalarda kısa donlu çocuk gibi "Beşiktaşlıyım" diyerek dolanırken, "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" şapkasını taktıracağım dedi, taktıracak.

He burada bunları söylemem onları savunduğum anlamına mı gelir?Tabii ki hayır.

Sadece işin bir ucunda Fenerbahçe var diye diğer ucundaki tarafı unutmayalım.

Ayrıca Aziz Yıldırım bana kalırsa sırf inat için aldı, gerekirse stadda top toplatır.Ama kalkıp Demirören ya da Aziz Yıldırım bir futbolcu için "Galatasaray eziktir" diyecek bende Adnan Polattan aynı hareketi beklerim.İster doğuştan Beşiktaşlı olsun ister Jüpiter Demirspor'lu...

Bilica Bekir ~ Tomas Luciano ~ Song Tomas. Başka da cevap yazmıyorum. Sezonu uzaktan izleyeceğim, asıl Madrid'e döşeyecez bu sezon NTV - NTVSPOR ayarlarınızı iyi yapın. :D

Bilica kim? Bekir kim? :D sen de var ya, çok komik mesajlar atmaya başladın.

Bekir'i Ali Sami Yen'deki maçta izlemiştim canlı olarak. böyle futbolcu her rakibimizde olsa keşke. :asd: garibim Deumi bu adamın açıklarını kapatacağım diye bir taraflarını yırttı. şimdi bizim yönetim bunu alıp gelse, yemin ediyorum istifaya davet ederdim. Allah'a şükür, yönetimimiz çok iyi. bizdeki yedeklere bakıyoruz, Emre Aşık, Emre Güngör, Semih Kaya. 3'ü de milli futbolcu. Bekir ancak Galatasaray'ın stoperleri sakatlanınca(Emre Güngör ve Servet) Milli Takım'a çağrılacak bir isim. ;) bu da bizim vizyon farkımız olsun.

Bilica'ya bakıyoruz. yavaş Nonda çalım manyağı yaptı. Bülent Uygun yenmek zorunda olduğu için biraz hücuma çıkalım dedi. Bilica'nın bütün defoları meydana çıktı. bu adama 2 milyon € + Yasin Çakmak'ı(3 milyon €) vermek tam bir transfer rezaletidir.

umarım Bilica-Bekir'den kurulu bir defans kurarlar. ya da Bilica-Edu da olabilir. daha skorer bir ikili olurlar. :ka25:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt