Engin Karabaş
Sarı Üye
- 5 Mayıs 2009
- 346
- 1
- 1.288
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de
sende Topuz'lardan birisin.
Sende mi tüpsün yoksa?
sende Topuz'lardan birisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende mi tüpsün yoksa?
Ağzını topla yoksa ben toplarım...
Tüp baban'dır adi...
Ahh ahh bu sanal alem delikanlıları yokmu..Yakıcaksın ulen böylelerini:2aloh1:
Hadi git yavrum oyna bir taraflarınla yürü kuçu kuçu.
Saol zamanlamana iyi diger arkadasa msj atsim ban ceksin diye sen yetistinNeyse bu topigin artik kapatilmasini istiyorum. F5 amacina ulasti aldi topuzu bir diger amaci olan Rijkaard transferini golge dusurmeye calismalari gerceklesmesin. Resmi imza atildi konu kilitlensin.
Noldu lan Necati sesin kesildi ... Kuş beyinli...:f68.gif:
Necati Aksu takma adlı zat ihraç edilmiştir. Konu kaldığı yerden devam lütfen.
Provokasyon girişimine sağduyulu yaklaşım göstermeniz sebebiyle teşekkür ederim.
Abdulah abi böyle adamları nasıl alıyorsunuz ya .. İnsan ismine bi bakar ya Mülayim Votkacı...
Ben o kadar üye olmak için uğraştım ama bunlar 1 dk'Da üye oluyorlar nasıl bi iş bu....
Bilica Bekir ~ Tomas Luciano ~ Song Tomas. Başka da cevap yazmıyorum. Sezonu uzaktan izleyeceğim, asıl Madrid'e döşeyecez bu sezon NTV - NTVSPOR ayarlarınızı iyi yapın.![]()
garibim Deumi bu adamın açıklarını kapatacağım diye bir taraflarını yırttı. şimdi bizim yönetim bunu alıp gelse, yemin ediyorum istifaya davet ederdim. Allah'a şükür, yönetimimiz çok iyi. bizdeki yedeklere bakıyoruz, Emre Aşık, Emre Güngör, Semih Kaya. 3'ü de milli futbolcu. Bekir ancak Galatasaray'ın stoperleri sakatlanınca(Emre Güngör ve Servet) Milli Takım'a çağrılacak bir isim.