Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz meselesi...

Anket eklenmiştir.

Fatih Karagümrük Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı, Keyserisporlu Mehmet Topuz’un transferiyle ilgili yaptığı bir değerlendirmede kullandığı, "Futbolcuyu sıkıştırırsanız, Karagümrük’te de oynamak istediğini söyler" sözlerinden dolayı kınadı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bir televizyon programı canlı yayınına telefonla konuk olarak katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, "Futbolcuyu sıkıştırırsanız, Karagümrük’te de oynamak istediğini söyler"

ifadelerini kullandığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Aziz Yıldırım’ın kulübümüz ve camiamızla ilgisi olmayan bir futbolcuyla ilgili olarak, kulübümüze ve camiamıza yaptığı atıftan son derece rahatsızlık duymuş bulunmaktayız. Adı geçen futbolcu, Türkiye’nin güzide kulüpleri arasında kaosa yol açmıştır. Ancak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu güzide kulüpler kadar değerli, Türk futbol tarihinde şerefli, onurlu bir geçmişe sahip, Türk futboluna sayısız milli sporcular kazandıran ve en az Fenerbahçe kadar köklü camiamıza, kendisine yakıştıramadığımız sözler sarf etmiştir. Bir çok sporseverin

izlediği programda, (Futbolcuyu sıkıştırırsanız, Karagümrük’te de oynamak istediğini söyler) sözleri ile kulübümüz ile camiamıza yapılan atıf kabul edilemez bir durumdur. Sayın Aziz Yıldırım’ı, kullandığı bu kelimelerle camiamıza ve kulübümüze sürmek istediği lekeden dolayı şiddetle kınıyoruz."

:2aloh1::2aloh1:

Son dakika! M.Topuz Bursapor ile prensipte, Ankaragücü ile pratikte, Antalyaspor ile teorikte anlaştı.Yaptığı açıklamada Doğuştan ParayıverenSporu tuttuğunu söyleyen Topuz gelecek tekliflere açık olduğunu söyledi.Bunun üzerine dirsek temasında bulunduğu Trabzonspor devreye girerek bonservisi Fenerbahçede olduğu tahmin edilen Topuzu Vanspordan resmen istedi.Yarın ise Topuzun Bucaspora imza atması bekleniyor.

İyice geyiğe döndü olay :D

Bide şu var,

Kartal , Fener kudurdu. Top'uz diye tutturdu :D

Son dakika! M.Topuz Bursapor ile prensipte, Ankaragücü ile pratikte, Antalyaspor ile teorikte anlaştı.Yaptığı açıklamada Doğuştan ParayıverenSporu tuttuğunu söyleyen Topuz gelecek tekliflere açık olduğunu söyledi.Bunun üzerine dirsek temasında bulunduğu Trabzonspor devreye girerek bonservisi Fenerbahçede olduğu tahmin edilen Topuzu Vanspordan resmen istedi.Yarın ise Topuzun Bucaspora imza atması bekleniyor.

İyice geyiğe döndü olay :D

Bide şu var,

Kartal , Fener kudurdu. Top'uz diye tutturdu :D

:D

Fenevbahce cephesinde hedef; % 50 TOP'uz ! - Besiktas cephesinde hedef; % 50 TOP'uz ! - Galatasaray cephesi ise; Kafanizi yormayin her ikinizde %100 TOP'sunuz !!!

:D:D

şu son günlerdeki gelişmeleri gördükçe, feebeeli olmadığım için gece-gündüz dua ediyorum!

ne kadar kaşar adamlarmış bunlar yahu, ne kadar şerbeti posalanmış midesiz iğrenç tipler..

adamlar analarına küfür eden herkesi bir bir transfer ediyorlar. Fakyel, Tümör ve vs.. şimdi de bu çocuk çıktı "ben feebeede oynamak istemiyorum" dedi; onu alacaklar.

çok merak ediyorum. bunların barakhanesine gidip karşılarına geçip ana-bacı-7 ced küfür etsem, bana da bir kaç bin dolar verirler mi acep?

....

Beşiktaş Fenerbahçe nin yoluna taş koymak için kanımca Topuzu tenhada sıkıştırdı.Adam konuşamıyor daha belli ki elinde bir metin var,hoş onuda okuyamıyor ya.Bosque ye bir klup anahtarını vermedikleri kaldı,Şekip Mosturoğlu bu Beşiktaş'o öttürür arkadaşlar demedi demeyin.Fifa nezdinde oyuncuyla görüşmek için resmi bir fax alınması gerektiğinden bahsediliyor,bu Yıldırım Örenbayan aramamış bile.Bir de gidip fotoğrafları koydular,millet nasıl yönetiliyor böyle gerçekten çok komik...

Minimum cezası 2transfer dönemi transfer yasağı,ilgili yöneticilerin yöneticiliklerinin düşürülmesi,Topuza 6ay mendir.Beziktaş yanlış yola girdi bence.

Beşiktaş Fenerbahçe nin yoluna taş koymak için kanımca Topuzu tenhada sıkıştırdı.Adam konuşamıyor daha belli ki elinde bir metin var,hoş onuda okuyamıyor ya.Bosque ye bir klup anahtarını vermedikleri kaldı,Şekip Mosturoğlu bu Beşiktaş'o öttürür arkadaşlar demedi demeyin.Fifa nezdinde oyuncuyla görüşmek için resmi bir fax alınması gerektiğinden bahsediliyor,bu Yıldırım Örenbayan aramamış bile.Bir de gidip fotoğrafları koydular,millet nasıl yönetiliyor böyle gerçekten çok komik...

Minimum cezası 2transfer dönemi transfer yasağı,ilgili yöneticilerin yöneticiliklerinin düşürülmesi,Topuza 6ay mendir.Beziktaş yanlış yola girdi bence.

hadi be ordan fenevli kokusu alıyorum...Şekipe çok güvenilmez anca Trde haklı çıkarsınız her türlü Cas platformunda eliniz boş kalır.

Fener'in aldılar Mehmet'i fenere Top! uzu kaldı :D

Bu arada foruma ilk girer girmez 1.mesajında 7b'i översen yaftayı yersin hiç ağlama bence sonradan...

Fener'e İmza Atıyorum

Türkiye'nin gündemine oturan, Kayserispor'un bonservisini Fenerbahçe'ye vermesine rağmen kartal'ı tercih ettiğini açıklayan yıldız futbolcu dün karar değiştirdi. Mehmet topuz, Fenerbahçe ve kayserispor cephesi ile saatler süren telefon trafiği sonunda menajerine "sıkıldım, fener'e imza atıyorum" dedi. Hatta faks yoluyla sözleşmeyi imzaladığı bile iddia edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı birbirine düşüren Mehmet Topuz transferinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Beşiktaş ile anlaşıp, siyah beyazlı formayı bile giyen Mehmet Topuz, dün hem Fenerbahçe hem de Kayserispor cephesiyle ayrı ayrı görüştü. Saatler süren telefon trafiği sonunda transferin rotası sarı lacivertli kulübe döndü. Günlerdir Antalya'da Beşiktaş'ın "yakın markajında" tutulan kayserisporlu futbolcunun, kesin olarak alınmasının ardından fenerbahçe ile imza aşamasına geldiği ileri sürüldü.

Adeta operasyona giren, sinir krizleri ve ağlama nöbetleri geçirdiği belirtilen mehmet topuz öğleden sonra beşiktaş ile görüşmeleri yürüten menajeri metin kokrmaz'ı arayıp "artık sıkıldım ve çok bunaldım. Fenerbahçe'ye imza atıyorum" dedi. Büyük bir şok yaşayan kokrmaz ise "sayın yapma. Hemen yanına geliyorum" diyerek 28 yaşındaki oyuncuyu kararından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak topuz'un yumuşamadığı ve kararlı tavrını koruduğu öğrenildi.

Hatta Topuz'un menajeri gelmeden önce faks yoluyla Fenerbahçe'ye imza attığı bile iddia edildi. Ancak Fenerbahçe yönetiminin, beşiktaş formasıyla çıkan görüntüleri yüzünden taraftar tepkisinden çekinip bunu şimdilik açıklamayı düşünmediği belirtildi.

-"10 bin kişiyle karşılatırım"-

Geçen hafta "dönüşüm yok, ben Beşiktaşlıyım" diyen Mehmet Topuz'un en büyük korkusunun Fenerbahçe camiasının kendisine göstereceği tepki olduğu bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım, dün telefonda görüştüğü Topuz'dan bu konuda endişe duymamasını isteyip "sen bunları hiç dert etme. Gerekirse seni 10 bin kişiye karşılatırım" diyerek kendisini rahatlatmaya çalıştı. Yıldırım'ın bu transferi "yumuşak" bir geçişle çözmek için çeşitli formüller üzerinde durduğu kaydedildi. Topuz'un, kayserispor genel menajeri süleyman hurma ve başkan recep mamur ile yaptığı görüşmelerde ise önce yaşananlardan dolayı özür dilediği, daha sonra da "ben Kayserispor'un oyuncusuyum. Hata yapmış olabilirim, karaf sizin. Siz Fenerbahçe diyorsanız imza atacağım yer Fenerbahçe'dir" dediği ifade edildi.

Habertürk

Topuz Fener'e imzayı attı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme...

Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi.

Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı.

Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

kaynak:fanatik

Onu bunu bilmemde Mehmet bu kargaşada gelip bize imza atarsa kimse şaşırmasın.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt