Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz meselesi...

helal olsun febeye valla mıdelerı nasıl kandırıyor bılmıyorum adam bjklıyım dıyor febeye ımza atarken ben febelıydım der buna ezıklerden ınanır emre tumer gıbı

Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'la, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da bir araya geldi.

İlk olarak Mehmet'le görüşen Demirören'in, milli futbolcuya "Seni kadromuz katabilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Sen de bizden habersiz bir şey yapma. En kısa sürede transferini tamamlayacağız" dediği öğrenildi.

Mehmet'in ise başkana dert yanarak, pskolojisinin bozulduğunu ve en kısa süre içerisinde durumun netleşmesini söylediği dile getirildi.

Bu görüşmenin ardından Mehmet'in menajeriyle bir araya gelen Siyah-beyazlı kulübün başkanına, Metin Korkmaz'ın "Dün Aziz başkanla görüştükten sonra, Mehmet'in tavırlarında değişiklil meydana geldi" dediği ifade edildi.

Demirören'de bu durum üzerinde, yakınındaki isimlere, "Bu saatten sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu transfer yatacak olursa gelecek tepkileri şimdiden düşünün" dediği belirtildi.

Fener'e imza atıp atmadığını "bilemiyor"

Ayrıca, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet, Fenerbahçe'ye kendisinin ya da menajerinin imza attığının sorulması üzerine "Bilemiyorum" yanıtını verdi.

Orta saha oyuncusunun cuma günü Kayseri'ye dönünce bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

goal.com

Bence bu herif futbol dunyasina bundan sonra futbol topu olarak hizmet versin. Futbolcu olarak hicbir kulube hayir gelmez bundan.

Bu adam eger Fenere giderse maglum seyirci toplulugu utanacak mi yoksa "eyi topcu vesselam hihi" diye gecistirecek mi yine merak ediyorum. bukadar da midesiz olunmaz. yok ben bile igrendim yani konunun tamamen disinda olan biri olarak.

Bu adam eger Fenere giderse maglum seyirci toplulugu utanacak mi yoksa "eyi topcu vesselam hihi" diye gecistirecek mi yine merak ediyorum. bukadar da midesiz olunmaz. yok ben bile igrendim yani konunun tamamen disinda olan biri olarak.

onlarda mide olsa emreyi bagırlarına basıp elinizden aldık diye zırlamazlardı :ka25:

çıkma teklifi edip ağır hakaretlerle reddedilmiş erkek durumuna düştüler.hatta düşmanını sevdiğini söyleyip kendisiyle alay edilmiş kişi fb:D:D:D bu olayların üstüne fb de oynarsa ve kabul edilirse taraftar tarafından haysiyet ve gurur eksikliklerini göstermiş olurlar...ve topuz fb forması giyerse karaktarsizlkte emreye rakp olur.bjkde oynarsa helal olsun paraya tamah etmedi sağlam adammış derim

İstermisiniz Sivas yada Trabzon alsın Mehmeti :D

Fb ne saçmalıyor ben anlamadım.M.Topuz istese imza atmayıp 6 ay sonra serbest kalabilir.

Fb ne saçmalıyor ben anlamadım.M.Topuz istese imza atmayıp 6 ay sonra serbest kalabilir.

saçmalama kayseri satmıyor bjk ya,nereye imza atcak ki futbolcuyu ayartmak suçundan 2 dönem transfer yasağı gelebilir bjk ya,ayrıca oynamam derse topuz 1 sene ceza alır otomatikmen sözleşmesi 1 sene uzar kuralları biraz oku istersen,eskide kaldı o futbolcu kaçırıp başına adam dikmeler..

saçmalama kayseri satmıyor bjk ya,nereye imza atcak ki futbolcuyu ayartmak suçundan 2 dönem transfer yasağı gelebilir bjk ya,ayrıca oynamam derse topuz 1 sene ceza alır otomatikmen sözleşmesi 1 sene uzar kuralları biraz oku istersen,eskide kaldı o futbolcu kaçırıp başına adam dikmeler..

o dediğin kayseri satmazsa olur, ben bir kayserilinin bir malına talip olup da satmadığını duymadım görmedim :D :D

o dediğin kayseri satmazsa olur, ben bir kayserilinin bir malına talip olup da satmadığını duymadım görmedim :D :D

kayseri zaten topuzun ekonomik haklarını fenerbahçeye devretti,şimdide sözleşme geçersizdir diye ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar madem sözleşme geçersizdi ilk baştan neden söylemediniz bunu,son çırpınışları bunlar bjk nın kendilerini akıllı sanıyorlar,okan koç,yusuf şimşek şimdide mehmet topuz olayı ama artık birilerinin bunlara hadlerini bildirmesi gerekiyor.şimdiden alacakları cezayı düşünsünler...

kayseri zaten topuzun ekonomik haklarını fenerbahçeye devretti,şimdide sözleşme geçersizdir diye ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar madem sözleşme geçersizdi ilk baştan neden söylemediniz bunu,son çırpınışları bunlar bjk nın kendilerini akıllı sanıyorlar,okan koç,yusuf şimşek şimdide mehmet topuz olayı ama artık birilerinin bunlara hadlerini bildirmesi gerekiyor.şimdiden alacakları cezayı düşünsünler...

hayal görme tüpçü ceza almaz, fener elinden kaçırdığına yansın :D

f5li eziklerin tek derdi reddedilmek zaten! o yüzden bunu kendilerine yediremiyorlar da halen çocuğun peşinden onursuzca koşuyorlar.

iğrençlik, midesizlik, eziklik ve onursuzluğa bile yeni bir ivme kazandırdı rezilbahçeliler..

O degilde fb hem Özer'i hemde Topuz'u bitirecek gibi:(

En yetenekli türkler gidiyor elden teker teker:mad:

Murat Ceylan size sesleniyorum yönetim bari Murat'i kacirmayin!!!!!!

Bu transfer arap saçına döndü dahada çözülmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt