- 2 Nisan 2012
- 43.623
- 22.510
- 2.888
İt İtoğlu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç gereği yok bence, basketbola harcanan para çöpe atılan parayla aynıBu söylem bizim yönetimi kamçılamalı ve de ne yapıp edip,kaynak yaratarak sponsorlarla destekleyerek ,Ergin hoca yı getirerek adam gibi takım kurmalı ve sahada gereken dersi vermeliyiz.Ötesi kabul değil.Adamlar okadar dolular ki her yerden bize çemkirmeden duramıyorlar.
Zamanında kurduk o takımı , yeniden kurarız.Sponsorlukta NEF ten başlayarak sayılarını ivedilikle arttırabiliriz.
ACİL. Cevap böyle verilir.Kuru kuru cvp artık kabul görmüyor.
Aynı fikirde değiliz.O zaman senin mantığa göre tüm amatör branşları kapatalım ne gerek var.Çok saçma.hiç gereği yok bence, basketbola harcanan para çöpe atılan parayla aynı
hepsini kapatalım, kulübün sırtına kambur hepsi. futbol gelirleriyle karşılanıyor hepsiAynı fikirde değiliz.O zaman senin mantığa göre tüm amatör branşları kapatalım ne gerek var.Çok saçma.
Maliyeti tamamen yüklenecek büyük bir sponsor bulunmadığı sürece sürdürülebilir bir olay değil. Euroleague organizasyonu baştan sona saçma bir olay, 1.8 milyon ödül mü olur. Hep zararına bir faaliyetAynı fikirde değiliz.O zaman senin mantığa göre tüm amatör branşları kapatalım ne gerek var.Çok saçma.
Birşey harcamıyorsunki zaten Amatör branşlara.Futbola bakarak çerez .Bir Jelert parasına tüm amatörleri karşılıyorsun neredeyse.Tekrar söylüyorum çok yanlış düşünüyorsun.Bu ülkede amatör branşlardan okadar zevk alan kesim var ki.hepsini kapatalım, kulübün sırtına kambur hepsi. futbol gelirleriyle karşılanıyor hepsi
Gelecek sezon hem basketbol hem voleybolda hem de tüm amatör şubeler için yaklaşık 1,8 milyar lira bütçe ayırdık. Bunun da büyük bölümü basketbol ve voleybola ayrıldı. Basketbol şubemizin bütçesini yaklaşık yüzde 60, voleybol şubemizi de yüzde 100 artırdık.Birşey harcamıyorsunki zaten Amatör branşlara.Futbola bakarak çerez .Bir Jelert parasına tüm amatörleri karşılıyorsun neredeyse.Tekrar söylüyorum çok yanlış düşünüyorsun.Bu ülkede amatör branşlardan okadar zevk alan kesim var ki.
Sen hatırlamazsın ,benim yaşımdakiler hatırlar ancak ve ancak Dawkins li Scorse lü kadromuzla inanılmaz başarılı oluyorduk ve hiçbir maçlarını kaçırmayıp takip ediyorduk.Belkide futboldan daha fazla zevk alabilirsin ama öncelikle değer vermen gerekiyor.Ama bunun için öncelikle eğitim şart.Okullarda hiçbirşey öğretilmiyor ki.Eğitimsizliğimiz yüzünden gereksizliğe köprü kurmuşuz gidiyoruz maazallah.
Efesle ,rakibin bütçesine bak ne kadar az olduğumuzu gör öyle görüşelim.20 katı fazla para yatırıyorlar.Gelecek sezon hem basketbol hem voleybolda hem de tüm amatör şubeler için yaklaşık 1,8 milyar lira bütçe ayırdık. Bunun da büyük bölümü basketbol ve voleybola ayrıldı. Basketbol şubemizin bütçesini yaklaşık yüzde 60, voleybol şubemizi de yüzde 100 artırdık.
yanlışın var hocam, amatör branşlara giden para az buz bir para değil
Erkek basketbol için konuşursak, 2006 öncesine kadar dediğin kısmen doğru.Birşey harcamıyorsunki zaten Amatör branşlara.Futbola bakarak çerez .Bir Jelert parasına tüm amatörleri karşılıyorsun neredeyse.Tekrar söylüyorum çok yanlış düşünüyorsun.Bu ülkede amatör branşlardan okadar zevk alan kesim var ki.
Sen hatırlamazsın ,benim yaşımdakiler hatırlar ancak ve ancak Dawkins li Scorse lü kadromuzla inanılmaz başarılı oluyorduk ve hiçbir maçlarını kaçırmayıp takip ediyorduk.Belkide futboldan daha fazla zevk alabilirsin ama öncelikle değer vermen gerekiyor.Ama bunun için öncelikle eğitim şart.Okullarda hiçbirşey öğretilmiyor ki.Eğitimsizliğimiz yüzünden gereksizliğe köprü kurmuşuz gidiyoruz maazallah.
hocam ben anlatamıyorum galiba banane efesten fbden, şu verilen paralar direkt bizim futbol şubesinin sponsorlarından akıyor buraya. fb gibi kodaman biri gelip de sponsor olmuyor bize. şu harcanan paralara göre yine hiçbir başarı olmayacak, sadece çöpe atılıyorEfesle ,rakibin bütçesine bak ne kadar az olduğumuzu gör öyle görüşelim.20 katı fazla para yatırıyorlar.
Haklısın ozaman oyunu kuralına göre oynayacaksın.Ülker yoksa Eti yi bulabilirsin istek çok önemli .şaka bir yana sponsor bulmak işin en kolay tarafı.Al sana NEF .yapamazmısın sevgili Veli.Erkek basketbol için konuşursak, 2006 öncesine kadar dediğin doğru. O zamanlar Efes-Ülker zirveye oynayan iki şirket takımı, ardından da 3 büyükler kendi yağlarında kavrulmak suretiyle mücadele ederdi. Harika zamanlardı amatör branşlar için. Adı üzerinde amatör branş.
Ne zaman 2006'da ülker çekildi ve tüm mirasını fb ile birleştirdi, fb hazıra kondu. Emek harcamadan. Her zamanki gibi. Bakın bu alelade 'ben sponsor oldum' işi değildi, ülkenin en potansiyelli 2 basketbol takımından biri, her şeyini bir gecede fb'ye karşılıksız verdi.
2006'dan sonra bir kaç yıl prosedür gereği iki takımın adı birleşik söylemeli yeni bir takım oldular, sonra ülker kısmı sadece sponsor olarak kaldı, sanki o takım 120 yıllık fb imiş gibi oldu.
Böyle saçma bir oluşum karşısında kulüp öz kaynakları ile yılda 20-30 ayırıp (tüm kupaları silip süpürse de paranın neredeyse tamamının zarar yazacağı) parasını verip turnuvalara katıldığın bir branşta öz kaynaklarını harcamamalı.
Ha delinin biri sponsor olur, tamam. Yoksa asla gerek yok.
Zaten fb de futbolda bir iki kere şampiyon olsun, keser bu branşa yatırımı.
Şu an futboldan küskülenme işine karşı krem olarak kullanmak maksatlı kullanıyorlar bu branştaki dandik kupaları.