melih mahmutoğlu

hocam ben anlatamıyorum galiba banane efesten fbden, şu verilen paralar direkt bizim futbol şubesinin sponsorlarından akıyor buraya. fb gibi kodaman biri gelip de sponsor olmuyor bize. şu harcanan paralara göre yine hiçbir başarı olmayacak, sadece çöpe atılıyor
Çöp gördükten sonra konuşacak hiçbirşey yok ki.

ağzına veriyoruz

Bomboş bir iş 2 milyon kazanmak için 20 milyon yatırılmaz

Haklısın ozaman oyunu kuralına göre oynayacaksın.Ülker yoksa Eti yi bulabilirsin istek çok önemli .şaka bir yana sponsor bulmak işin en kolay tarafı.Al sana NEF .yapamazmısın sevgili Veli.
ben değil yönetim yapacak onu abi. ancak sponsor olacak kaynağı ilk etapta futbol şubeye yönlendirmek daha cazip geliyor. bence daha mantıklı da.

ancak şirketin biri gelir spesifik olarak ben gs basketbolunu ayağa kaldırmak istiyorum, bu işi kafaya taktım derse o zaman olur senin dediğin.

ya da fb-ülker birleşimi gibi bir birleşim olursa olur o iş.

anca kupa törenlerinde var. türk kontenjanı olmasa anca parkeleri paspaslar.

ben değil yönetim yapacak onu abi. ancak sponsor olacak kaynağı ilk etapta futbol şubeye yönlendirmek daha cazip geliyor. bence daha mantıklı da.

ancak şirketin biri gelir spesifik olarak ben gs basketbolunu ayağa kaldırmak istiyorum, bu işi kafaya taktım derse o zaman olur senin dediğin.

ya da fb-ülker birleşimi gibi bir birleşim olursa olur o iş.
Tabii ki öncelikle adam gibi bir Basketbol şube olacak ve fizibilitesini çıkartacak.Ülkede okadar banka ,araç markası var Allah var. yeterki bir master plan oluşturulabilsin.Ergin hoca gelir gelmez ama kesinlikle fikir telakkisinde bulunmak gerekiyor.Ama bu sporu yapıyorsak eğer adam gibi yapmamız taraftarıyım.Şuan cikletine şube yönetiliyor.Rakibin 25-30 milyon harcarken sen 3-5 milyon ile hiçbirşey yapamazsın ki.

Efesle ,rakibin bütçesine bak ne kadar az olduğumuzu gör öyle görüşelim.20 katı fazla para yatırıyorlar.
Bütçeyi 20 milyona çıkarsan ne olacak basketbolun başında bir liseli var adam tatili Amerika da yapıp masraflarını kulübe fatura ediyor bu kafada biri sağlam kadro kurar mı? Tanidigi menajerleri zengin eder.

Bütçeyi 20 milyona çıkarsan ne olacak basketbolun başında bir liseli var adam tatili Amerika da yapıp masraflarını kulübe fatura ediyor bu kafada biri sağlam kadro kurar mı? Tanidigi menajerleri zengin eder.
HAklısında bu olmamalı.Sen bütçeyi çıkartıp Ergin Ataman'ı getirirsen bu dediklerin kesilecektir.Şuan çiftlik mantığı hiçbir yönetim mantığına uymuyor ki.

1.8 m euro kazanmak için niye 20 m euro harcayalım; mal mıyız

Bu orgyi izleyen total insan sayısı 1 milyon bile yoktur saçmalamayalım

NBA olmasa bu orgy tepe noktası olsa neyse diyeceğim

GSW ile maç yapsalar 5 dkda 20 sayı yiyecek takımlar bunlar.

HAklısında bu olmamalı.Sen bütçeyi çıkartıp Ergin Ataman'ı getirirsen bu dediklerin kesilecektir.Şuan çiftlik mantığı hiçbir yönetim mantığına uymuyor ki.
Ergin atamani yiyen tayfa bu tayfa zaten. Yerine de liseden arkadaşını getirdi sonrası buhran. Amatör branşlar liselilerin iş bulma kurumudur bizde o yüzden yüksek bütçe safi zarar yazar başarı getirmez.

Ergin atamani yiyen tayfa bu tayfa zaten. Yerine de liseden arkadaşını getirdi sonrası buhran. Amatör branşlar liselilerin iş bulma kurumudur bizde o yüzden yüksek bütçe safi zarar yazar başarı getirmez.
Ama Ergin Ataman ile kupa aldık.Sampiyon olduk.O zaman nasıl oldu.

sanırım kendi başkanının ağzına aldığından haberi yok kodumun eşşeği :d

Sonrasında kovularak yollandı bütçe azaltılacak diye

800k maaş alıyordu 500k verin hatta para vermeyin dedi adam yine de gönderdiler. Başta da Dursun vardı

Peki Ergin naptı sonrasında 4 sene üst üste EL şampiyonu oldu

Olduk da ne oldu kovdular bütçe küçülteceğiz diye hatta maaş vermeyin ama takıma bütçe ayırın dedi gene de sözleşme yapmadılar. Başta da dursun vardı o dönemin yöneticisi yerine liseden arkadaşı bjkli erman kunteri getirdi.

Geri
Üst Alt