Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.156
- 9.717
- 1.738
Adamdır. Artık internetteki hamlelerine de dikkat ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaşma değil, ölme emrini alarak geliyoruz.Tesbih çeke çeke bekliyoruz. Kırkı çıksın sonra bizim siramiz gelecek
Savaşma değil, ölme emrini alarak geliyoruz.
Tamam kanka, sahi o nerelerdeRecep buruk ile seni indirmeye gelicez bayramdan sonra , sulukulede buluşalım ben sana haber vericem.
Melihin simdiye kadar kimseye zarari dokunmamistir dostum. Ben kefilimmSavaşma değil, ölme emrini alarak geliyoruz.
Bende kendimden şüphe ederim. Melih'den etmem.Melihin simdiye kadar kimseye zarari dokunmamistir dostum. Ben kefilimm
askere giderken ablamı melihe emanet ettiğimi sen biliyorsun dostum. Sana da köpeğim tarıkı vermistim hatirlarsin.Bende kendimden şüphe ederim. Melih'den etmem.
Aynen @Feramuz Jr Kayalar ve @Recep Buruk 'un hakkından gelmesi için yetiştiriyoruz kendisini.askere giderken ablamı melihe emanet ettiğimi sen biliyorsun dostum. Sana da köpeğim tarıkı vermistim hatirlarsin.

Aynen @Feramuz Jr Kayalar ve @Recep Buruk 'un hakkından gelmesi için yetiştiriyoruz kendisini.
Ekli dosyayı görüntüle 289239

gel seni dayıma havale edeceğimEkli dosyayı görüntüle 289240
Hak ettin bunu
Forumu bıraktı, gelmeyecek artık