Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.821
- 3.133
7:36 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 nizde kavga etmeyin. Melike hanimi ben alayim. Kavga cikmamasi icin bu mesuliyeti üstüme aliyorumDüelloya var mısın? Yanaklarını tekerine sürter kıvılcım çıkartırım. Melikoş benimmm
Düelloya var mısın? Yanaklarını tekerine sürter kıvılcım çıkartırım. Melikoş benimmm
Bu taktik işe yarıyor mu2 nizde kavga etmeyin. Melike hanimi ben alayim. Kavga cikmamasi icin bu mesuliyeti üstüme aliyorum
Yenge görürse dışarda kedi köpeklerle bir gece gecirirsin abicimMelikeciğimle bir gece geçirmek isterdim.
O evde biz sahildeyiz emmoğlu ile hırbo boğma rakı içiyor. Başında duruyoruz işte.Yenge görürse dışarda kedi köpeklerle bir gece gecirirsin abicim
Saat 12 olur yenge zangır zangır arar o gece oracıkta biter.Melikeciğimle bir gece geçirmek isterdim.
Gökhani kastetmistirNiye lan bizim çükümüz kalkmıyor mu da sapık diyorsunuz ?
Melike benim yaşlı başlı adamlarsınız amel defterinizi kapattırmayın
Ahmet azgın falan değilim yahu. Sadece beğendim dedim. Yatırıp düdükleyeceğim demedim yav.Allahım umarım 46 yaşına geldiğimde Levent Akgün kadar azgın biri olmam.
Levent abim okadar müthiş hostesler görmüş nasıl azgın olmasinAllahım umarım 46 yaşına geldiğimde Levent Akgün kadar azgın biri olmam.
Ahmet azgın falan değilim yahu. Sadece beğendim dedim. Yatırıp düdükleyeceğim demedim yav.
Melike'ye bin basarlar. Hatta Melike'nin sülalesine bin basarlar. THY'nin hostesleri efsanedir. Tabii arada çirkin ama seksapalitesi yüksek olanlarda olmuyor değil ama geneli güzeller.Levent abim okadar müthiş hostesler görmüş nasıl azgın olmasin