Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.408
- 58.954
- 4.758
bu sabuncu da her yerden çıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa Leyla lidya tugutluyu konuşurum.5 sayfa olmuş şu başlık şaka gibi
LEVENT ABI SANA Host yerine HOŞT DIYEBILIR RENKTAŞ
Arif belki huriler icinde geziyordur bilemeyiz
Abi sen bunlara bakma bunların kafa kırık. Bu THY erkek host alımlarını ne zaman yayınlar yok mu bilgi? Geçen 1000 kadın aldılar 1 erkek ilanı yoktuHostesler de standart düştü ya.
Doğum nedir? 93 altını almıyorlar.Abi sen bunlara bakma bunların kafa kırık. Bu THY erkek host alımlarını ne zaman yayınlar yok mu bilgi? Geçen 1000 kadın aldılar 1 erkek ilanı yoktu
95Doğum nedir? 93 altını almıyorlar.
Sanane ulan! 55 sayfada olur. Sanane hea?5 sayfa olmuş şu başlık şaka gibi
Eski toprak yine doymuyor.Doğum nedir? 93 altını almıyorlar.
Hostesler de standart düştü ya.
Tatlı İntikam dizisinde ilik gibiydi.Bana kalsa Leyla lidya tugutluyu konuşurum.
Geçenlerde vardı Kabin memuru ilanı gerçi açığa vermemişlerdi.
Hosteslere şahsımın heybetinden bahsetmeni isterim üstadGeçenlerde vardı Kabin memuru ilanı gerçi açığa vermemişlerdi.
Nasıl denk getiricem bunları peki? Sürekli takip ediyorum hiç gelişme yokGeçenlerde vardı Kabin memuru ilanı gerçi açığa vermemişlerdi.
Güzel kardeşim eğer kapalı ilan açarlarsa ben sana linkini atarım. Açık ilanda zaten görürsün.Nasıl denk getiricem bunları peki? Sürekli takip ediyorum hiç gelişme yok
Tamamdır teşekkür ediyorum ilgin için. Çok mutlu olurumGüzel kardeşim eğer kapalı ilan açarlarsa ben sana linkini atarım. Açık ilanda zaten görürsün.
THY de çalışmaya başlarsan ismin Serhan G. Delen olur gibi duruyor.Tamamdır teşekkür ediyorum ilgin için. Çok mutlu olurum
Bana bunu kim yaptıysa yakında zevkini alır ve hakettiğimi verir diye düşünüyorumTHY de çalışmaya başlarsan ismin Serhan G. Delen olur gibi duruyor.