- 25 Ocak 2010
- 52.970
- 38.478
- 3.763
Her yerde bu kızın adını gormekteyimneden hocam
Ama tr’de ilk 3’e girer düsüncesindeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her yerde bu kızın adını gormekteyimneden hocam
Aman aman yemek de yaparmış
![]()
Melike Çelik on Instagram: "Her mutfağın yemeğini yapacağız burada, istekleri alalım 😛 Chicken Karahi Gosht (2 kişilik) Yarım Kilo Tavuk 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 4 domates Yarım soğan 2 diş sarımsak 1 ceviz büyüklüğünde zencefil
7,744 likes, 257 comments - melikecelikofficial on October 7, 2022: "Her mutfağın yemeğini yapacağız burada, istekleri alalım 😛 Chicken Karahi Gosht (2 kişilik) Yarım Kilo Tavuk 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 4 domates Yarım soğan 2 diş sarımsak 1 ceviz büyüklüğünde...www.instagram.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yaptigi yemek rezalet gorunuyor lolza
İş kadını yemeği bu.Maalesef haklısınBenim de hoşuma gitmedi pek.
Hint mutfağını seviyor sanırım.
Maalesef haklısınBenim de hoşuma gitmedi pek.
Hint mutfağını seviyor sanırım.
Evde köle gibi yemek yapıyorsun tabiAman aman yemek de yaparmış
![]()
Melike Çelik on Instagram: "Her mutfağın yemeğini yapacağız burada, istekleri alalım 😛 Chicken Karahi Gosht (2 kişilik) Yarım Kilo Tavuk 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 4 domates Yarım soğan 2 diş sarımsak 1 ceviz büyüklüğünde zencefil
7,744 likes, 257 comments - melikecelikofficial on October 7, 2022: "Her mutfağın yemeğini yapacağız burada, istekleri alalım 😛 Chicken Karahi Gosht (2 kişilik) Yarım Kilo Tavuk 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 4 domates Yarım soğan 2 diş sarımsak 1 ceviz büyüklüğünde...www.instagram.com
Evde köle gibi yemek yapıyorsun tabi
“Bile bile yandı yüreğim..”
Ekli dosyayı görüntüle 180179
Aman da aman
![]()
Melike Çelik on Instagram: "Bir anne kurabiyesi gelsin o zamannn 🥹 Hem de elmalı 🫠 Komşu Fırın’ın elmalı kurabiyesi oldu bu. Öyle düşünün :) Tarif de aşağıda 😇 Elmalı Kurabiye 125 gr. tereyağı 1 yumurta Yarım bardak buğday nişastası 1,5 bardak un
7,994 likes, 206 comments - melikecelikofficial on October 17, 2022: "Bir anne kurabiyesi gelsin o zamannn 🥹 Hem de elmalı 🫠 Komşu Fırın’ın elmalı kurabiyesi oldu bu. Öyle düşünün :) Tarif de aşağıda 😇 Elmalı Kurabiye 125 gr. tereyağı 1 yumurta Yarım bardak buğday nişastası 1,5 bardak un 3...www.instagram.com
karsi cinse el cok onemli benim icin elini begenmedim kendi de guzele benzemiyo. bagislayin yorumum icinBaldız baldan tatlıdır
Ekli dosyayı görüntüle 180795
karsi cinse el cok onemli benim icin elini begenmedim kendi de guzele benzemiyo. bagislayin yorumum icin