- 3 Haziran 2015
- 57.733
- 67.048
- 4.143
beni yaniltti
Tebrik ediyorum
Tebrik ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübün bakasetas için girişimi dahi yok bu aradaBasın bunu ben yazdıktan kaç gün sonra girdi, saymadım.
Angelino da ise kulübü ile sıkıntılar olduğu hususu da yine ben söyledikten sonra düştü basına, transfer dinamik süreç gün günü tutmuyor, yine de teşekkür ederim eleştirinin her türlüsüne varım.
Sözüm meclisten dışarı ama cımbızla yazdıklarımızdan çekilip hani nerede, olmadı vs hoş değil ne yazdıysak o ben Bakasetas imzaladı yazmışım gibi davrananlar da var meselaİlgi var ki yazıyorum yani, bilmiyorum insanları anlamıyorum...
Biz bir şey yapmadık yav kendi kendini rezil etti 50 tane kolpayla ben duyum veriyor olsam ve 2 kere patlasam keserim mesela daha fazla cortlamamak için.ip arkadaşlar tufaya gelmeyin demesinden saniyeler sonra zaha kap'ının girilmesiyle kopmuştu
duyumcuların şahı... heyy gidi kimler kimler bu yolda rezil oldu... seni de yedi bu forum...
beni yaniltti
Tebrik ediyorum
Demek ki duyumculuk böyle bir şey rtaş... Kazdıkça kazıyorsunBiz bir şey yapmadık yav kendi kendini rezil etti 50 tane kolpayla ben duyum veriyor olsam ve 2 kere patlasam keserim mesela daha fazla cortlamamak için.
Duracağın yeri bilmek her zaman her yerde önemli bence.Demek ki duyumculuk böyle bir şey rtaş... Kazdıkça kazıyorsun
Ne demiş, everything in moderation including moderationDuracağın yeri bilmek her zaman her yerde önemli bence.