Hakan Akpınar
Kırmızı Üye
- 12 Ağustos 2012
- 1.375
- 156
- 1.023
Reisim evinin bahçesine dalmışlar artık söz hakkı sende istediğinden başlaDalıyım mı droneların arasına
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reisim evinin bahçesine dalmışlar artık söz hakkı sende istediğinden başlaDalıyım mı droneların arasına
Sen misin bu? Çabuk elinin fotoğrafını Çek atEkli dosyayı görüntüle 154132 bizim evin bahçede çekim yapıyorlar dronelarla falan kim bu hanımefendi bulabilir miyiz
Edit: buraya yazmamın nedeni şu anda bütün kadın severler burada
evet bu tarz kadınlar insanın hayal gücünü zorluyorYa renktaşlar bu kızıl-bakır saçlı kadınlar aynı zamanda beyaz tenli olduğu zaman neden bu kadar iç kıpırtadıcı oluyor
Hakikaten yav müthiş oluyorlar.Ya renktaşlar bu kızıl-bakır saçlı kadınlar aynı zamanda beyaz tenli olduğu zaman neden bu kadar iç kıpırtadıcı oluyor
bu kasanın azılı temsilcilerinden elçin sangu canımızdır ciğerimizdirHakikaten yav müthiş oluyorlar.
@Gökhan Sancak şu karıyı görmen lazım
Ne o Gürkannn sen böyle tepkiler vermezdin. Hayır ola?
Teyzemin evladı Gökhan konu özelinde geçici bir görme kaybı yaşıyor onun yerine görmeye geldim. Fakat hanım kızımız benim açımdan hiç görülmeye değer biri değil. Zevk ve tercihlerinde problem var bu çocuğun.Ne o Gürkannn sen böyle tepkiler vermezdin. Hayır ola?
Gökhan’ı severim çok iyi biri sadece azgın. İstersen benim hesaba girip istediğine bakabilir.Teyzemin evladı Gökhan konu özelinde geçici bir görme kaybı yaşıyor onun yerine görmeye geldim. Fakat hanım kızımız benim açımdan hiç görülmeye değer biri değil. Zevk ve tercihlerinde problem var bu çocuğun.